Cele mai usoare carucioare #Maclaren iau startul la BabyExpo!

BUCURESTI - 19 martie 2015

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Retail

Te-ai saturat de carucioarele greoaie, dificil de manevrat si nerezistente? Atunci raspunsul e simplu: e timpul sa cauti un carucior #Maclaren! Cele mai usoare si mai fiabile carucioare te asteapta in standul #Maclaren la BabyExpo!

Maclaren BMW- deja un clasic!

Maclaren BMW- deja un clasic!

 Maclaren: arta carucioarelor usoare! 

Maclaren

Colectia de carucioare #Maclaren 2015 ia startul la BabyExpo!

Noile modele Mark II si Volo incredibil de usoare (doar 3.3 sau 4 kg), clasicele Globetrotter si Quest in culorile 2015 sau sofisticatele carucioare Techno XT si Techo XLR cu materialele lor soft, antialergice si accesorizarile impresionante sunt imposibil de ratat la BabyExpo!

Exclusivista colectie de carucioare #Maclaren de designer: Volo Candy Bar, Quest Denim si mai ales superba colectie #Maclaren BMW sunt in topul preferintelor parintilor in 2015!

De azi si pana duminica te asteptam in standul A08 (situat chiar la intrarea salonului BabyExpo) pentru a proba caruciorul Maclaren care ti se potriveste anul acesta!  Cum ne gasesti? Bagi capul pe usa si te uiti in dreapta si nu ai cum sa ratezi carucioarele Maclaren!

Si nu spune la nimeni: anul acesta #Maclaren are si o colectie de preturi speciala!:)

Despre Erfi Kids SRL

Completeaza informatiile esentiale despre compania ta. Acestea vor aparea si ca "Detalii companie" in comunicarile tale, putand fi editate atunci cand scrii comunicatele sau detaliile evenimentelor.