Centrul Siguranta Auto Copii te asteapta la Baby Boom Show

BUCURESTI - 14 octombrie 2019

Comunicat tip General in Social, Cursuri

Live site

Centrul Siguranta Auto Copii vine in premiera la Baby Boom Show cu o selectie a celor mai bune scaune auto pentru copii si cu sesiuni gratuite de verificare a scaunelor auto.

Siguranta-Auto-Copii

Siguranta-Auto-Copii

 Siguranta Auto a Copilului Tau nu este Optionala! 

Siguranta Auto Copii

Centrul Siguranta Auto Copii vine in premiera la Baby Boom Show cu o selectie a celor mai bune scaune auto pentru copii si cu sesiuni gratuite de verificare a scaunelor auto.

Expertii nostri in certificati international in Siguranta Auto Copii, parteneri ai Academiei Titi Aur,  te vor invata la ce anume trebuie sa fii atent atunci cand alegi un scaun auto, care sunt standardele de siguranta pentru scaunele auto si cum se fac testele de impact,  care sunt elementele la care un parinte trebuie sa fie atent, cum trebuie facuta corect instalarea si reglajul ulterior al scaunului auto in autoturism, precum si cum trebuie sa intretii un scaun auto sau ce trebuie sa faci daca ai fost implicat intr-un accident auto, iar scaunul se afla in masina.

Vino la Baby Boom Show si cauta standul SigurantaAuto Copii, gazduit in standul numarul 2 al salonului expozitional.

Despre Erfi Kids SRL

Siguranta Auto Copii isi propune sa ofere parintilor consiliere certificata in probleme legate de siguranta in trafic a micilor pasageri.
In Centrul de Siguranta Auto Copii din Bucuresti, parintii sunt consiliati in privinta alegerii scaunului auto potrivit pentru masina si varsta copilului, sunt invatati cum sa instaleze scaunul auto si cum sa il intretina, astfel incat acesta sa functioneze optim pe toata perioada de utilizare.
Impreuna cu trainerii specializati din cadrul Academiei Titi Aur si cu sprijinul specialistilor din cadrul Politiei Rutiere, consultantii Siguranta Auto Copii organizeaza seria de cursuri ientru parinti, cursuri insotite de demonstratii practice referitoare la montajul scaunelor auto, metode de prim ajutor post-impact si sfaturi legate de descarcerare.