Cum aleg un model de patut pentru bebe

BUCURESTI - 29 noiembrie 2012

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Fiecare viitor parinte are o lista lunga cu articole necesare pentru viitorul membru al familiei.
Pe orice lista, alaturi de suzete, biberoane, body-uri se va regasi si un model de patut bebe .
Hai sa aflam cum aleg parintii un astfel de patut.

Cum aleg un model de patut pentru bebe

In luarea deciziei de aleger a unui model de patut bebe conteaza: spatiul pe care il vom aloca bebelusului- o camera intreaga, un colt de camera, un spatiu mic in camera noastra, ce alte articole consideram necesare pentru camera lui bebe si nu in ultimul rand bugetul.

Multi parinti se gandesc initial la un patut bebe din lemn, clasic, la fel ca acela in care au copilarit si ei. Acest patut este potrivit daca ii putem oferi bebelusului o camera intreaga numai a lui. Patuturile din lem sunt frumoase, pot fi decorate cu desene, cu modele speciale si chiar cu cristale Swarovski.

Dar ce facem atunci can plecam in concediu cu bebe ? Ar fi absurd sa cumparam un al doilea patut din lemn pentru bunici sau sa caram patutul de acasa in vacante deoarece majoritatea hotelurilor si pensiunilor din Romania nu pun la dispozitie un patut bebe. Acestea sunt motivele care au dus la aparitia patuturilor de voiaj, sau pliante.Patuturile de voiaj sunt practice, se pliaza si se strang in cateva secunde, incap in orice portbagaj. Se transport ca un troller. Ele pot fi accesorizate cu masuta de infasat, sistem de leganare, carusel muzical, termometru de camera, cantece de leagan, lampa de veghe si pot fo folosite de la nastere si pana la varsta de 3 ani.

Un astfel de patut bebe pliant sau de voiaj este poate o investitie mult mai economica si mai potrivita ritmului vietii moderne.

Pueti alege diverse modele de patut bebe, clasice sau pliante de pe www.erfi.ro sau din Magazinul ErFi din Sun Plaza.

 

 

 

 

 

Despre Erfi Kids SRL

Completeaza informatiile esentiale despre compania ta. Acestea vor aparea si ca "Detalii companie" in comunicarile tale, putand fi editate atunci cand scrii comunicatele sau detaliile evenimentelor.