Cum alegem un interfon pentru bebe ?

BUCURESTI - 8 noiembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Vino la magazinul ErFi Sun Plaza ca sa te invatam ce tip de interfon -bebe/" title="interfon bebe">interfon bebe sa alegi.
Stai la bloc, la casa din lemn, din caramida, mergi des in vacante, sau vrei sa vezii de la serviciui ce se intampla acasa cu bebe, atunci magazinul pentru copii ErFi din Sun Plaza e locul in care trebuie sa ajungi neaparat.

Cum alegem un interfon pentru bebe ?
 Copilul si sanatatea lui sunt responsabilitatea parintelui! 

Er si Fi

 

Atunci cand doresti sa monitorizezi bebelusul, accentul se pune pe siguranta sa in somn. Daca doresti sa fii avertizat atunci cand respiratia acestuia devine neregulata din diverse cauze, un interfon pentru monitorizarea respiratie de la Angelcare este cea mai buna alegere.

Acest interfon bebe prezinta padele prevazute cu senzori pentru respiratie care se plaseaza sub salteaua sugarului. In cazul unui interfon cu senzor de respiratie AC300 de la Angelcare exista 2 padele cu senzori pentru respiratie si o unitate de alarma. Cele doua componente sunt conectate printr-un cablu de 3,5 m si daca timp de 20 de secunde nu se detecteaza nici o miscare respiratorie a bebelusului se declanseaza alarma. Monitorul de respiratie AC 401de la Angelcare pe langa cele 2 padele cu senzori de respipatie prezinta o unitate parentala si una a copilului.

Angelcare AC 401este complet portabil si poate fi folosit oriunde bebelusul tau doarme, in patuturi fixe sau patuturi de calatorie, in scaune auto, scaune pentru copii si chiar in poala bunicii lui.

Interfonul AC 401 de la Angelcare te va alerta daca senzorul de sub salteaua bebelusului nu mai inregistreaza nici o miscare respiratorie timp de 20 de secunde. Interfonul este dotat cu 2 padele care contin senzori pentru detectarea tuturor miscarilor si sunetelor bebelusilor si transmiterea lor pe o raza de 250 m in camp deschis. De asemenea este lampa de veghe, are senzor pentru temperatura din camera copilului si atentionare sonora sau prin vibratie daca se pierde semnalul dintre unitati.

Daca va doriti doar un interfon audio va recomandam interfonul AC420 de la Angelcare sau interfonul digital bidirectional MBP 15 de la Motorola .

Interfonul Motorola MBP 16 vine in intampinarea dorintelor parintilor cu o gama intreaga de caracteristici: un microfon de inalta sensibilitate, transmisie digitala bidirectionala pe o raza de actiune de 300 m, senzor de temperatura, lampa de veghe, cantece de leagan preinregistrate etc.

Cele mai recomandate sunt videomonitoarele. Monitoarele video standard wireless pot fi afectate de aparatele electrocasnice iar imaginea poate fi mai putin fidela.

Interfoanele video digitale devin tot mai raspandite si exista multe motive pentru aceasta. Videointerfoanele de ultima generatie pentru monitorizarea bebelusilor sunt mai putin predispuse la interferente iar semnalele de transmisie sunt mult mai puternice, ca rezultat, imaginile sunt mult mai clare pe ecranul unitatii parentale.

Unul dintre cele mai performante videointerfoane pentru monitorizarea bebelusilor este MBP 36 de la Motorola. Videomonitorul MBP36 digital de la Motorola vine cu tot ce ai nevoie de la un monitor pentru a vedea bebelusul tau oriunde in casa. Cu un sunet clar precum cristalul, cu ecran color LCD de 3.5 inch (diagonala de 8 cm), cu vedere infrarosie pentru noapte si un microfon de inalta sensibilitate, poti fi avertizat de orice sunet sau miscare a bebelusului tau atat in timpul zilei cat si al noptii. Functia de comunicare bidirectionala a Videomonitorului MBP 36 iti permite confort si conversatie cu bebelusul tau direct de la unitatea parentala. Monitorul de temperatura plasat pe unitatea copilului iti permite sa fii sigur ca in camera este o temperatura optima iar cantecele de leagan preinregistrate ajuta bebelusul sa se linisteasca si sa adoarma singur.

In plus, camera acestui videomonitor Motorola se poate controla din unitatea parentala, astfel incat sa puteti observa fiecare colt al camerei.

Si in sfarsit, mezinul colectie, mult asteptatul model Motorola Blink 1, va permite sa monitorizati de la distanta, din birou, stand la stop sau de peste mari si tari tot ce se intampla in camera bebelusului.

Motorola Blink 1 este o camera IP care se cupleaza la Smartphone, laptop sau tableta (functionand pe sistem android) si va permite sa vedeti si sa auziti in timp real tot ce se petrece acasa, chiar daca va aflati la mii de kilometri distanta.

Videofoanele nu inlocuiesc supervizarea unui adult. Este esentiala verificarea periodica a bebelusului de catre un adult. Copilul si sanatatea lui sunt responsabilitatea parintelui!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/erfi-kids-srl/cum-alegem-un-interfon-pentru-bebe