Doar la Babyexpo gasesti carucioarele unicat pictate manual

BUCURESTI - 16 septembrie 2015

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Retail

Carucioarele clasice sau sport, simple sau sofisticate, adaptate tuturor nevoilor si gusturilor parintilor si-au dat intalnire din 17 septembrie la Babyexpo. Si cum orice colectie trebuie sa aiba o "mireasa", colectia de carucioare pictate manual de la Tako este anul acesta vedeta salonului!

Doar la Babyexpo gasesti carucioarele unicat pictate manual

Ca orice parinte iti doresti cel mai bun, mai confortabil carucior pentru bebelusul tau.

De ani buni Babyexpo este Must Go-ul viitorilor parinti, locul din care incepe minunata aventura impreuna cu bebelusii lor.

Anul acesta, in septembrie, artistii polonezi de la firma Tako te invita sa descoperi gama unicat a salonului: colectia de carucioare pictate manual.

Realizate din materiale speciale, testate cu atentie de inginerii nostri in fabrica din Częstochowa, carucioarele sunt pictate individual de artisti plastici polonezi.

Modelele 2 in 1 sau 3 in 1 cu sau fara baza Isofix, complet accesorizate cu husa de ploaie, plasa de tantari, landou reglabil, husa de picioare, cu maner reglabil pe inaltime, reversibile si prevazute cu sistem unic dual de suspensie, carucioarele Tako te vor cuceri prin eleganta inegalabila si prin unicitatea fiecarui model.

Vino la Babyexpo in standul A07 si alege caruciorul tau unicat de la Tako!

 

 

Despre Erfi Kids SRL

ErFi Kids este unic importator si distribuitor al produselor Tako Polonia in Romania.