La Baby Boom nu ai voie sa ratezi Standul Hi-Tech ErFi Romania

BUCURESTI - 1 aprilie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Sanatate, Social, Retail

Live site

La Baby Boom, în premieră vei găsi Standul Hi-Tech ErFi România: cele mai noi și mai Wow produse pentru copii

Motorola Halo

Standul Hi-Tech bebe ErFi Romania

ErFi Romania

Cauți o bonă digitală pentru copilul tău? Una care să stie sute de poveștii și cîntecele amuzante, sau care să îi arate constelațiile de pe cer? Vrei sa afli dacă somnul celui mic este liniștit sau dacă bebe e bolnavior? Îți dorești o cameră curata, fără alergeni, spori de ciuperci, virusuri sau mirosuri neplăcute? Bebelușul are probleme cu somnul? Nu ești sigur că bebe este corect așezat în scaunul auto pe tot parcursul călătoriei?

În premieră la Baby Boom vei descoperi standul Hi-Tech ErFi Romania, locul în care sunt reunite cele mai noi si mai Wow produse pentru bebeluși și copii.
Iată câteva dintre suprizele care te asteapta in standul Hi-Tech de la Baby Boom:
Motorola Halo: singurul sistem de monitorizare audio-video prevazut cu un carusel musical, cu sistem de redare a cantecelor de leagan si povestilor integrat, termometru și higrometru de camera.
• Purificatorul digital de aer Béaba, primul purificator conceput special pentru camera bebelusului!
Prin cele trei sisteme inovative de filtrare e inalta performanta, purificatorul digital de aer  Béaba asigura aerul cel mai pur pentru bebelusi, eliminand 99,97% din particule (polen, alergeni, parul animalelor de companie, mirosuri neplacute, etc.).
Prin procesul de purificare aerului din incapere se asigura o atmosfera excelenta pentru copilul tau, purificatorul BEABA devenind un aliat de nadejde in lupta cu alergiile.

• Umidificatorul ultrasonic digital Béaba, cu tehnologie unica si patentata. Datorita tehnologiei sale unice, acest umidificator este capabil sa difuzeze in mod eficient vapori in intreaga camera, asigurând un nivel optim de umiditate între 40-60%.

• Robotul mutifuncțional Babycook Néo Béaba, singurul robot special conceput pentru copii, fabricat exclusiv în Franța, cu vas din sticlă și lama din oțel inoxidabil de înaltă calitate, cu funcție de steamer, blender, funcție de reîncălzire și decongelare. Babycook Néo are și o aplicație special din care pot fi downloadate gratuity rețete de diversificare pe vârste și grupe de alimente.

• Ursuletii inteligenti myHummy care au grija de somnul bebelusului tau detecteaza cele mai fine miscari ale bebelusului si determina declansarea unor sunete speciale, asa-numitele sunete “albe” si sunete “roz”, linistitoare, specifice unor fenomene naturale, unele chiar identice cu cele auzite de bebe in cele 9 luni in care a stat in burtica mamei sau sunete scoase de aparate electrocasnice uzuale.

• Scaunele auto Cybex cu tehnologie SensorSafe, un sistem unic care instiinteaza permanent parintele despre starea de sanatate si siguranta a copilului in timpul calatoriei cu autovehiculul.
Acest sensor se ataseaza la centurile anumitor modelele de scaune auto i-Size din gama de produse Cybex Gold si transmite permanent informatii pretioase despre sanatatea si siguranta micului pasager asezat in scaunul auto.

Acestea sunt doar câteva din surprizele de la primul stand Hi-Tech dedicat special bebelusilor.

ErFi Romania te asteapta cu mult mai multe surprise, iar consultanții noștri de vânzări sunt gata să îți ofere informații documentate și pertinente despre funcționarea fiecăreia din aceste minuni ale tehnicii!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/erfi-kids-srl/la-baby-boom-nu-ai-voie-sa-ratezi-standul-hi-tech-erfi-romania