O destinatie "Hot" pentru parintii din Romania: showroom-ul marcii britanice de carucioare Maclaren

BUCURESTI - 5 februarie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Retail

Fiecare brand international care se respectapune la dispozitia clientilor si admiratorilor sai un showroom in care toate modelele si colectiile sale pot fi vizionate si achizitionate.
Marca britanica de carucioare Maclaren nu face exceptie, iar showroom-ul Maclaren din Romania si-a deschis portile in Bucuresti.

Showroom Carucioare Maclaren Romania

Showroom Carucioare Maclaren Romania

 Un carucior Maclaren, alegerea unui parinte cu stil 

Maclaren

Una din cele mai hot destinatii pentru parintii  din Bucuresti  si nu numai este showroom-ul din Romania al brandului britanic de carucioare Maclaren.

In showroom-ul Maclaren Romania se pot viziona toate colectiile de carucioare Maclaren din gamele Volo, Triumph, Globetrotter, Quest, Techno XT, Techno XLR, precum si apreciatele colectii de designer: Beatles Yellow Submarine, Maclaren BMW, Quest Cath Kidston Blue Spray Floral,Quest Denim, Volo Dylans Candy Bar,etc.

 In plus, in showroom-ul Maclaren puteti face test-drive gratuit cu fiecare din modelele de carucioare si puteti alege accesoriile cele mai potrivite: huse reversibile, saci de picioare, suportul pentru biberoane, genti de infasat, genti termoizolante, husede ploaie, huse de tantari, umbrele de soare.

Daca deja sunteti posesorul unui carucior Maclaren,  consultantii din showroom  va pot oferi sfaturi privitoare la intretinerea si service-ul pentru modelul pe care il detineti.

 Marca britanica  Maclaren se adreseaza prin modelele sale parintilor moderni, dinamici, care isi doresc produse de calitate, ergonomice si in ton cu tendintele modei international.

 

Showroom-ul Maclaren Romania este situat la 5 minute de piata Unirii,  pe strada Veseliei nr 39-41, sector 5, Bucuresti  si este deschis de Luni pana Vineri intre orele 9-17.

 

Despre Erfi Kids SRL

Completeaza informatiile esentiale despre compania ta. Acestea vor aparea si ca "Detalii companie" in comunicarile tale, putand fi editate atunci cand scrii comunicatele sau detaliile evenimentelor.