O vacanta reusita cu bebe insemana ca ai luat cu tine unul din modelele de carucioare Maclaren

BUCURESTI - 4 decembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Daca pleci de Craciun in vacanta impreuna cu bebe, asigura-te ca esti echipat cu un model de carucioare Maclaren .
Usoare, simplu de strans, acceptate de toate liniile aeriene, aceste carucioare Maclaren sunt solutia pentru o vacanta reusita !

O vacanta reusita cu bebe insemana ca ai luat cu tine unul din modelele de carucioare Maclaren
 Carucioarele Maclaren: mai usor de atat nu se poate ! 

ErFi

Nimic nu se compara cu spiritul Craciunului. Toate marile orase europene organizeaza minunate targuri de Craciun, strazile sunt animate de colinde, in aer miroase a scortisoara, iar aglomeratia e maxima.

Cum sa te strecori cu bebe printre chioscurile cu globulete si turta dulce ? Simplu: alege unul din modelele de carucioare Maclaren si vei vedea ca totul devine extrem de simplu.

Modelele de carucioare Maclaren pot fi accesorizate cu saculeti de picioare caldurosi pentru zile geroase, cu huse de ploaie pentru zile mohorate, cu gentute pentru accesorii sau termoizolante si cu un providential suport de pahare in care sa iti tii cafeaua fierbinte.

Te poti orienta dintr-o mare varietate de modele de carucioare Maclaren: Volo , Trimph, Quest , Techno XT , Techno XLR , toate disponibile in variate culori si print-uri.

Te asteptam pe www.carucioare-maclaren.ro, in Showroom-ul Maclaren din Strada Veseliei nr 39-41 Sector 5, Bucuresti sau in magazinul de copii ErFi din Sun Plaza pentru test drive de carucioare Maclaren si pentru a alege cea mai buna oferta a sezonului.

Despre Erfi Kids SRL

ErFi este reprezentant oficial in Romania pentru marcile Graco, Maclaren, Quercetti, Motorola Baby, Angelcare, Quercetti, Thinkfun, Zoob