Robotul Babycook de la Beaba: un must have de sezon

BUCURESTI - 24 aprilie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Retail

Vacanta de Paste si apropie cu pasi rapizi si fiecare incepe sa isi pregateasca bagajul.
Poate cel ma util accesriu cand pleci in vacanta cu bebe este super-robotul Babycook de la Beaba: compact, rapid si inteligent.


Warning: Illegal string offset 'html' in /var/www/html/comunicate/tmp/templates_c/5cace39557f6621ec4af4fbcc1eeba6d00118cff.file.index.html.php on line 288

Warning: Illegal string offset 'html' in /var/www/html/comunicate/tmp/templates_c/5cace39557f6621ec4af4fbcc1eeba6d00118cff.file.index.html.php on line 290
Robotul Babycook de la Beaba: un must have de sezon
 Beaba: ideile bune care iti simplifica viata 

Beaba

Proaspetii parinti stiu ce complicat este sa faci bagajul de vacanta atunci cand pleci cu bebelusul. Oare unde vor incapea atate: carucior, patut, scutece, biberoane ? Si ce ne facem daca bebe are vreo 6 luni si a inceput deja diversificarea alimentatiei ?

Robotul de bucatarie Babycook de la Beaba este solutia ideala atunci cand plecati in calatorie cu cel mic: gateste cu aburi, conservand vitaminele si mineralele din mancare, este blender, dica te ajuta sa obtii consistenta dorita pentru mancare, reincalzeste si decongeleaza. Si unde mai pui ca o reteta se prepara in maximum 15 minute, iar mami are doar un vas de spalat.

Nu-i asa ca e genial ?

Robotul de bucatarie Babycook de la Beaba are o practica gentuta de transport si este singurul astfel de aparat care vine impreuna cu o intreaga familie de accesorii de diversificare: recipient pentru orez si paste, recipiente ermetice de 150, 300 si 500 de ml, recipiente multiportii de silicon sau recipient pentru condimente, cantar de bucatarie.

Intreaga gama de roboti de bucatarie Babycook de la Beaba precum si gama de accesorii de diversificare a alimentatiei va asteapta in magazinul specializat  pentru copii ErFi din Sun Plaza, in showroom-ul ErFi de pe strada Veseliei 39-41 sector 5, Bucuresti sau online pe www.erfi.ro

 

 

Despre Erfi Kids SRL

Completeaza informatiile esentiale despre compania ta. Acestea vor aparea si ca "Detalii companie" in comunicarile tale, putand fi editate atunci cand scrii comunicatele sau detaliile evenimentelor.