Scaunele auto copii: necesitate sau moda

BUCURESTI - 7 februarie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Retail

Numarul masinilor care circula in Romania a crescut exploziv din 1989 pana acum. Din pacate numarul si calitatea drumurilor nu s-a schimbat la fel de rapid intr-un sens pozitiv.
Parintii responsabili au aflat deja cat de importante sunt scaunele auto pentru copii si nu uita sa le includa pe listele de cumparaturi esentiale entru cei mici.

Scaunele auto copii: necesitate sau moda
 Graco: o buna combinatie intre siguranta si inovatie 

Graco

Oferta de scaune auto copii este foarte variata: culori frumoase, accesorizari sic, dar oare cate din aceste scaune auto ne pot proteja cu adevarat copii

Iata ce trebuie sa verificati atunci cand doriti sa achizitionati modele de  scaune auto copii:

- daca modelul de scaun ales este recomandat varstei copilului dvs

- daca scaunul are centuri de prindere in 5 puncte (pentru copiii mai mici)

-daca are sau nu sistem ESP (de amortizare a socului produs de impactul lateral)

- daca scaunul provine de la o marca recunoscuta si daca este testat si autorizat ADAC

Si evident, cautati modele de scaune auto realizate din materiale de calitate, frumos colorate si confortabile pentru copil.

Graco Romania va propune o gama larga de modele de scaune auto copii pentru toate varstele, scaune testate si acreditate pentru siguranta si confort, la un raport excelent pret-calitate.

Va asteptam de luni pana vineri intre orele 9-17 in showroom-ul Graco din Strada Veseliei nr 39-41, sector 5 , Bucuresti, sau zilnic intre orele 10-22 in magazinul ErFi -Graco din Sun Plaza Romania.

Va asteptam si comenzile online pe www.erfi.ro

Despre Erfi Kids SRL

Completeaza informatiile esentiale despre compania ta. Acestea vor aparea si ca "Detalii companie" in comunicarile tale, putand fi editate atunci cand scrii comunicatele sau detaliile evenimentelor.