Unde gasesti carucioare Graco la Babyboom

BUCURESTI - 13 aprilie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Retail

Live site

Stim ca toti parintii vor un Graco Evo, super-caruciorul de la Babyboom, dar ce ai spune daca iti propunem alte 3 carucioare smechere? Afla acum ce si sum!

Unde gasesti carucioare Graco la Babyboom
 Graco: impreuna cu tine din prima zi! 

Graco

Stim ca toti parintii vor un Graco Evo, super-caruciorul de la Babyboom, dar ce ai spune daca iti propunem alte 3 carucioare smechere? Uite despre ce e vorba:

Graco Metro: Usor ca o pana, ultra-chic, simplu de manevrat, Metro e cu siguranta caruciorul la moda vara aceasta. Incearca-l in varianta sport sau varianta 2 in 1, impreuna cu scaunul auto Junior Baby.

Blox, un carucior pentru parinti seriosi: accesorizat cu husa de picioare si husa de ploaie, fiabil si evident foarte usor, ca intreaga generatie de carucioare moderne  pentru nou-nascuti, semnate de GracoUSA.

 

Si supriza-surprizelor: Fast Action Fold: caruciorul prevazut cu cel mai smecher sistem de pliere. Cum adica? Adica tragi de siret si PAC: caruciorul s-a pliat si s-a facut atat de mic, incat iti intra in aproape orice portbagaj (nu pariem pe MiniJ). Ai ajuns la destinatie: tragi din nou de siret si PAC, esti inapoi pe roti, gata de plimbare. Si ca distractia sa fie maxima va mai spunem un secret: si Fact Action Fold e un carucior 2 in 1, adica vine la set cu un imbatabil scaun auto de 4 stele!

Vrei sa afli unde gasesti Graco? Simplu: intri pe usa mare de la Babyboom, cobori treptele si te uiti in dreapta! Si evident, acolo unde vezi caruciorul Evo pe care il cautai, o sa gasesti si super-modelele de care ti-am povestit!

Graco: impreuna cu tine din prima zi!

 

 

Despre Erfi Kids SRL

Graco Romania: alaturi de tine din prima zi de viata!