Vino la Erfi Sun Plaza si afla ce tip de carucioare copii sunt potrivite in perioada de iarna !

BUCURESTI - 5 noiembrie 2012

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Din 3 octombrie magazinul Erfi Sun Plaza te asteapta cu o impresionanta colectie de carucioare copii , scaune auto, patuturi, balansoare, sisteme de monitorizare, accesorii pentru masa. Branduri celebre precum Graco SUA, Maclaren UK, Beaba Franta, Motorola UK, Angelcare Canada, Quercetti Italia pot fi gasite de acum in magazinul Erfi din Sun Plaza la preturi fara concurenta.

Vino la Erfi Sun Plaza si afla ce tip de carucioare copii sunt potrivite in perioada de iarna !

Magazinul Erfi din Sun Plaza si-a deschis din acest week-end portile si va asteapta cu o colectie impresionanta de carucioare copii, scaune auto, balanosoare, premergatoare, patuturi, accesorii pentru masa, pentru baita bebelusului precum si cu nenumarate tipuri de jucarii.

Consultantii Erfi va vor ajuta sa alegeti modelele de carucioare copii adecvate sezonului de iarna, tipurile de accesorii pentru carucioare copii potrivite- sacuti de picioare, huse de ploaie, gentute de infasat, astfel incat plimbarea in parc sa fie placuta si confortbila pentru bebe, chiar daca afara gradele sunt cu minus.

La Erfi vei gasi cele mai importante marci de produse pentru bebelusi si copii: Graco, Maclaren, Besafe, Motorola, Angelcare, Beaba, Quercetti, VTech, Baby Art si multe altele.

Erfi- doar marcile care conteaza la preturile corecte !

Despre Erfi Kids SRL

Completeaza informatiile esentiale despre compania ta. Acestea vor aparea si ca "Detalii companie" in comunicarile tale, putand fi editate atunci cand scrii comunicatele sau detaliile evenimentelor.