Vrei sa fii in trend, atunci alege modelele exclusiviste de carucioare copii de la Graco

BUCURESTI - 29 noiembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Gama de carucioare copii de la Graco este cunoscuta ca una din cele 3 optiuni ale starurilor de pe ambele parti ale oceanului Atlantic.
Mamicile VIP din showbussiness au optat anul acest pentru modelul Graco Symbio

Vrei sa fii in trend, atunci alege modelele exclusiviste de carucioare copii de la Graco

Moda evolueaza permanent, iar domeniul produselor pentru copii se supune si el exigentelor criterii ale catwalk-ului.

Mamicile moderne, elegante, stilate isi doresc alaturi de o masina frumoasa si un vehicul elegant pentru bebe, astfel ca toate celelalte mamici sa spune: wow.

Cunoscutul producator de carucioare copii Graco, numarul 1 in Statele Unite in ceea ce priveste calitatea si numarul de unitati vandute, a inteles dorinta mamicii moderne, iar modelul de carucior Symbio este intr-adevar un model wow.

Dotate cu landou reglabil, cu sistem special Drive de fixare in masina, cu scoica auto Logico S HP (Side Head Protection) premiata cu 4 stele ADAC pentru siguranta si confort, modelele de carucioare copii Symbio au un design extrem de modern, aerodinamic, sunt foarte usoare (7 kg) si se manevreaza simplu.

Puteti opta pentru oricare din modelele Biscuit, Moon, Chilli Red, Pop Art sau Artic Blue de la Graco.

Gama completa de modele de carucioare copii Graco poate fi gasita pe www.carucioare-graco.ro, in Showroom-ul Graco de pe Strada Veseliei nr 39-41 sau in magazinul ErFi din Sun Plaza.

 

Despre Erfi Kids SRL

ErFI este unic distribuitor in Romania al marcilor de carucioare copii, accesorii pentru bebelusi si jucarii Graco, Angelcare, Beaba, Motorola, Quercetti, Zoob, Maclaren Thinkfun