Clubul copiilor isteti "Talk to Me"

Locul desfasurarii: Bd. Ferdinand, nr. 89, sect. 2

Organizator: Ergo Language Centre

Am creat clubul „Talk to Me” pentru copii cu varste cuprinse intre 4 si 8 ani, ca o alternativa distractiva si educativa pentru timpul liber, in cadrul caruia copiii comunica, descopera lumea cu diversele ei aspecte, culturi si civilizatii, bunele maniere, isi imbogatesc vocabularul, descopera arta prin jocuri, prezentari, experimente si alte activitati.

Ce fac aici copii?

Se joaca, experimenteaza, participa la prezentari care urmaresc asimilarea unor cunostinte de baza din domenii precum:

- Comunicare, Literatura, Arta, Biologie, Matematica, Stiintele Naturii, Biologie, Limba engleza, Bune maniere, Economie.

Invata:
- Sa se deschida si sa capete incredere in ei insisi, sa inteleaga si sa accepte diversitatea de expresie
- Sa gandeasca creativ, sa isi stabileasca obiective si sa gaseasca solutii pentru atingerea lor.

Descopera:
- Lumea care ii inconjoara si felul in care ei pot interactiona cu ea
- Preocupari noi, pe care le pot impartasi
- Talente sau inzestrari deosebite si modalitati de dezvoltare si folosire a lor

Metode şi abordare:
In aceasta perioada copiii pot asimila foarte multa informatie, dar nu trebuie sa uitam ca ei nu pot sustine timp indelungat o activitate. De aceea metoda predarii unei discipline timp de 1 sau 2 ore risca sa devina obositoare si plictisitoare pentru copii, iar progresul se poate lasa asteptat mai mult timp.

Solutia noastra este o abordare noua, cu eficienta demonstrata numita zigzag educational si consta in alternarea subiectelor si activitatilor la intervale scurte, pastrand continuitatea in urmarirea obiectivului educational si integrand informatia in contexte variate, atragatoare.

Materialele noastre împreună cu metodele de lucru stimulează copiii să devină participanţi activi la propria formare, abordarea fiind una ludică şi distractivă pentru ei.

- activităţi interactive cu abordare stimulativă, de tip „blended learning”, ce îmbină metodele tradiţionale de predare/învăţare cu cele moderne, inovative, cu accent pe metodele activ-participative centrate pe copil
- îmbinarea activităţilor individuale cu cele în perechi şi de grup, jocuri de rol pentru dezvoltarea abilităţilor de comunicare, a spiritului de echipă şi a încrederii în sine

  Activitatile clubului se desfasoara 1 data pe saptamana in sedinte de 2 h, sambata intre orele 11.30 -13.30.


Valentina Cristea

Despre ERGO MANAGEMENT SOLUTIONS

Va invitam sa va testati gratuit cunostintele de limba engleza, sa analizam impreuna nevoile dumneavoastra de comunicare, in functie de specificul activitatilor si sa luati cea mai potrivita decizie de instruire.

Participare: Intrare libera