Sa “incepem” scoala impreuna!

BUCURESTI - 16 octombrie 2009

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Ergo Language Center, o scoala de limbi straine pe care vrem sa o “incepem” impreuna, scoala ce impune un concept inovativ de invatare a limbilor straine, bazat pe metode integrate de predare.

Sa “incepem” scoala impreuna!

“First of all” este sloganul care vorbeste despre stabilirea prioritatilor in viata si in cariera deoarece ne adresam scolarilor, adultilor, precum si specialistilor din diferite domenii de activitate.

De ce “First of all” in viata? Pentru copii, unul dintre motive este acela ca limba este principalul instrument interactiv de socializare. Copilul nu foloseste doar cuvinte ci impartaseste experiente, invata sa fie politicos, sa respecte reguli, sa isi exprime personalitatea. Invatarea limbii engleze, de exemplu, poate fi cel mai bun lucru pe care il poti face pentru a-ti imbunatati viata. Depinde de ce anume esti interesat. Stiinta? Calculatoare? Muzica? Afaceri? Sport? Politica?
... Nu conteaza, deoarece traim in era informatiei si majoritatea mass mediei, cum ar fi Internetul, televiziunea, presa, ne ofera acces nelimitat la cunostinte legate de subiectele preferate.

De ce “First of all” in cariera? Deoarece, conform firmelor de recrutare si consultanta in HR, multi candidati isi exagereaza cunostintele de limbi straine in CV-uri, fapt ce poate fi benefic pentru ei pana la momentul ghinionist al intalnirii cu directorul, presedintele companiei multinationale la care aspira sa se angajeze, care este de obicei expat, necunoscator al limbii romane. Acesta este si momentul cheie in care potentialii candidati trebuie sa il/o convinga de abilitatile si experienta lor profesionala, dar … in ce limba???

Si lista motivelor poate continua ...

Ergo Language Center se distinge prin competenta si experienta profesionala a corpului profesoral, capacitatea de a identifica si raspunde nevoilor cursantilor, precum si prin calitatea serviciilor oferite.

NOU ! Ca partener educational Macmillan, lansam pe piata din Romania CURSURILE ONLINE realizate de profesori nativi si autori renumiti din Marea Britanie.

Despre Ergo Management Solutions

Pentru ca dorim sa fim mai mult decat profesorii dumneavoastra, va invitam pe www.emsolut.ro sa fiti alaturi de noi la programele pe care le organizam si sa devenim parteneri de conversatie.

Valentina Cristea
Director Educational
office@emsolut.ro

valentina.cristea@emsolut.ro