eRomania    

Comunicate de presa si evenimente pe tema eRomania

 • eRomania

  Bucuresti - 30 January 2014

  Comunicat de ANIRO COM SRL

  ... eRomania.ro, cel mai scump website finanțat de statul roman, fiind deja plătite peste 8 milioane de Euro (TVA inclus) către dezvoltatorul portalului de către ...     comunicatul de presa

  Vezi toate comunicatele de presa despre eRomania

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul eRomania.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la eRomania. Informatiile despre eRomania cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul eRomania, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la eRomania, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.