Aplicația pentru mobil ce oferă călătorilor cea mai mare putere de personalizare

BUCURESTI - 24 septembrie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C, Turism, Internet

S-a lansat versiunea completă a aplicației eSKY .ro pentru mobil, disponibilă acum pentru dispozitivele iOS și Android. Aceasta revoluționează felul în care românii își organizează călătoriile, facilitând accesul la cea mai variată ofertă de bilete de avion, hoteluri și mașini de închiriat, direct pe telefon sau tabletă. Astfel, prin tehnologii avansate și colaborarea cu brand-uri de renume internațional, aplicația eSKY.ro pentru mobil pune în mâinile românilor puterea de a-și personaliza, în sfârșit, călătoriile până la cel mai mic detaliu.

Aplicația pentru mobil ce oferă călătorilor cea mai mare putere de personalizare

Aplicația pentru mobil ce oferă călătorilor cea mai mare putere de personalizare

Noua versiune a aplicației include principalele servicii de care un călător are nevoie pentru o vacanță completă: rezervare hotelieră, închiriere de mașini și rezervare a biletelor de avion, inclusiv în aceeași zi a călătoriei (same day booking). Aceasta devine, astfel, un instrument complex pentru planificarea rapidă și în siguranță a întregii călătorii.

Mai mult, avantajele unice ale celei mai recente versiuni sunt susținute de colaborarea cu Booking.com, renumitul furnizor de servicii hoteliere. Astfel, prin implicarea gigantului internațional, călătorii folosesc o aplicație de încredere pentru a-și organiza ușor și rapid vacanțele.

Aplicația eSKY.ro folosește tehnologii avansate ce facilitează accesul la cele mai bune oferte disponibile pe piața românească, atât ca tarife – zboruri și hoteluri de la 9 euro – , cât și ca varietate – peste 650 de companii aeriene, peste 800.000 de unități de cazare și sute de mii mașini de închiriat. Folosind opțiunile avansate de filtrare disponibile pentru fiecare tip de serviciu (bilete de avion, camere de hotel și mașini de închiriat), călătorii aleg acele opțiuni potrivite pentru preferințele individuale specifice.

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor complexe ale utilizatorilor, aplicația eSKY.ro oferă posibilitatea de a rezerva bilete de avion cu plecare în aceeași zi (same day booking), util în acele situații urgente când un călător are nevoie în doar câteva ore de o soluție. Aplicația eSKY.ro este, în acest moment, singura de pe piața românească ce oferă acest tip de serviciu.

La toate aceste beneficii oferite de aplicație se adaugă expertiza echipei de consultanții eSKY.ro, disponibilă pentru asistență 7 zile din 7 printr-un simplu gest, tap to call, sau prin e-mail. În plus, reducerea de 5 euro oferită la fiecare bilet de avion, indiferent de destinație, rezervat prin aplicația eSKY.ro este valabilă în continuare, pentru ambele sisteme, iOS și Android.

Aplicația eSKY.ro pentru mobil, ce poate fi instalată gratis din Google Play și App Store, a fost dezvoltată in house de grupul eSKY. A înregistrat deja peste 10.000  de instalări și un rating de 4,7 puncte din partea a peste 400 de utilizatori.