Benefit Seven, firma care oferă serviciile 7card a închiriat o vilă istorică lângă Palatul Cotroceni, prin intermediul ESOP Consulting

BUCURESTI - 3 februarie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Afaceri, Monden / Lifestyle, Logistica/Transport, Imobiliare

Live site

Vila închiriată de Benefit Seven va servi ca spaţiu de birouri pentru stafful companiei şi este amplasată într-o zonă premium, în apropierea Palatului Cotroceni. Tranzacţia de birouri, intermediată de ESOP, prevede închirierea integrală a vilei ce are o suprafaţă construită de 740 mp.
Clădirea de patrimoniu, realizată în stil neoromânesc a fost renovată recent şi este un reper de eleganţă în zonă.

Vilă istorică lângă Palatul Cotroceni

Vilă istorică lângă Palatul Cotroceni

 Zona Cotroceni este renumită pentru clădirile elegante, din apropierea Palatului Cotroceni, are acces rapid către centru şi în acelaşi timp este liniştită, înverzită, cu toate facilităţile în apropiere - restaurante, bănci, săli de sport. 

Alexandru Petrescu, Managing Partner la ESOP Consulting / Corfac International.

În 2015, a crescut cu 20% numărul tranzacţiilor mari, cu vile ce au suprafeţe cuprinse între 300 şi 1.200 mp, reprezentative pentru zonele unde sunt amplasate, atât construcţii vechi, bine renovate, precum cea din zona Cotroceni, cât şi vile noi, cu design plăcut din zone precum Domenii, Unirii  şi Primăverii

Benefit Seven este un chiriaş din domeniul serviciilor personale de nişă, aflat într-o creştere accelerată, care a decis să-şi facă un upgrade al spaţiului de birouri prin intermediul nostru, alegând o locaţie de lux şi o clădire memorabilă”, afirmă Alexandru Petrescu, Managing Partner la ESOP Consulting / Corfac International.

Vila impunătoare, ca design şi finisaje, are în total 13 camere şi şase grupuri sanitare, plus o bucătărie, toate cu o suprafaţă construită cumulată de 740 mp, fiind dispusă pe demisol, parter, etaj şi mansardă. Curtea individuală este pretabilă şi pentru parcare şi pentru spaţiu verde.

În 2015, activitatea companiei noastre s-a dezvoltat  rapid, ajungând la un număr de 10.000 abonaţi activi ai serviciilor 7card, o dublare faţă de 2014 şi un număr de 229 săli, în creştere cu 62% faţă de 2014, ceea ce a dus la creşterea numărului de angajaţi şi implicit la nevoia de extindere a spaţiului de birouri.

Am ales o clădire emblematică, renovată, într-o zonă de top, care să ofere unicitate spaţiului nostru de lucru. Amenajarea spaţiului interior a durat câteva luni, pentru că am dorit să personalizăm birourile în funcţie de destinaţia lor şi in acest sens am achizitionat obiecte de design, apelând la picturi, corpuri de iluminat, dar si mic mobilier în culori vibrante”, declară Cătălin Ivaşcu, Operations Manager & Co-owner Benefit Seven.

Zona Cotroceni, unde este amplasată vila închiriată prin intermediul ESOP este renumită pentru clădirile elegante, din apropierea Palatului Cotroceni - reşedinţă a preşedinţilor României, are acces rapid către centru şi în acelaşi timp este liniştită, înverzită, cu toate facilităţile în apropiere  - restaurante, bănci, săli de sport.

 Despre Benefit Seven, compania care oferă serviciile 7card

Benefit Seven a fost înfiinţată în 2012 şi este o companie deţinută de trei antreprenori români, Andrei Creţu, Iulian Circiumaru si Cătălin Ivaşcu,  care au adus pentru prima dată în România serviciile de carduri unice, care oferă corporatiştilor acces concomitent la  230 cluburi sportive din marile oraşe ale ţării.

Despre ESOP Consulting l CORFAC International

ESOP este unul dintre principalii consultanţi imobiliari ce lucrează de 15 ani în piaţa birourilor si pe piaţa rezidenţială. ESOP este lider pe segmentul închirierilor de birouri către companii medii şi mari care se află în expansiune sau doresc  optimizarea costurilor cu chiria, cât şi start-up-urilor româneşti şi reprezentanţelor străine care deschid filiale în România.

Incepand cu 2013, ESOP activează în asociere cu CORFAC International - Corporate Facility Advisors – o alianţă de companii imobiliare antreprenoriale angajate să ofere servicii de calitate la nivel local, naţional şi international. Prin apartenenţa ca Membru Principal la FIABCI (Federaţia Imobiliară Internatională) – şi prin firmele independente afiliate din pieţe-cheie din înteaga lume, CORFAC International oferă servicii imobiliare cu o acoperire în 61 de locaţii din America de Nord şi în peste 65 de alte ţări pe plan mondial. În cifre – peste 8.500 de tranzacţii anual, cuprinzând 55 mil mp şi evaluate la peste 5,2 miliarde $.

ESOP Consulting/CORFAC International  poate oferi soluţii pentru orice tip de firmă, accesând cea mai mare bază de date în care se află 760 de centre de afaceri și  peste 2.000 de vile, adică peste două milioane mp de spații de birouri. ESOP a asistat de-a lungul timpului companii de talie medie și mare care au tranzacționat peste 330.000 mp de spații de birouri, printre companiile care și-au relocat sediul de-a lungul timpului prin ESOP se numără: ENEL, IPSOS Interactive Services, KONICA MINOLTA, MEGA IMAGE, SBS Broadcasting, LUGERA & MAKLER şi alţii

 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/esop-consulting/benefit-seven-firma-care-ofera-serviciile-7card-a-inchiriat-o-vila-istorica-langa-palatul-cotroceni-prin-intermediul-esop-consulting