CINCI APARTAMENTE NOI, centrale, complet MOBILATE SI UTILATE, la pret de PRIMA CASA!

BUCURESTI - 28 iunie 2013

Comunicat tip General in Afaceri, Constructii, Imobiliare

De la 1 iunie 2013, proiectul APARTAMENTE Radacini, pus in vanzare prin intermediul ESOP Consulting vine cu o promotie speciala de vara: cinci apartamente in Bucuresti de PRIMA CASA se vand complet mobilate si utilate. Oferta se adreseaza direct studentilor, care vor o alternativa rapida la chirie si beneficiarilor de credite PRIMA CASA, care in afara de credit, nu mai dispun de alte mijloace financiare pentru amenajarea apartamentului. „Cinci din cele 30 apartamente care mai sunt disponibile se vand complet utilate si mobilate.

 CINCI APARTAMENTE NOI, centrale, complet MOBILATE SI UTILATE,  la pret de PRIMA CASA!
 Cinci din cele 30 apartamente care mai sunt disponibile se vand complet utilate si mobilate. La APARTAMENTE Radacini te poti incadra intr-un buget de PRIMA CASA pentru un apartament de doua camere complet mobilat si utilat, cu pat, saltea, doua noptiere, lenjerie de pat, bucatarie mobilata si utilata, aragaz, frigider, masa de bucatarie si scaune, canapea in living, masuta de cafea, biblioteca si televizor 

Alexandru Petrescu, Managing Partner al companiei de consultanta imobiliara ESOP

La APARTAMENTE Radacini te poti incadra intr-un buget de PRIMA CASA pentru un apartament de doua camere complet mobilat si utilat, cu pat, saltea, doua noptiere, lenjerie de pat, bucatarie mobilata si utilata, aragaz, frigider, masa de bucatarie si scaune, canapea in living, masuta de cafea, biblioteca si televizor”, declara Alexandru Petrescu, Managing Partner al companiei de consultanta imobiliara ESOP Consulting/CORFAC International.

Imobilul este finalizat de la sfarsitul anului trecut, iar de atunci pana astazi aici s-au mutat mai mult de jumatate dintre locatari.

Amplasamentul este central, ideal pentru locuintele medii. APARTAMENTE Radacini se afla intr-o zona centrala a Bucurestiului, Calea Plevnei, fiind situat in imediata apropiere de Gradina Botanica, Carrefour Orhideea, Spitalul Universitar, Universitatea de Medicina, Facultatea de Drept si Politehnica Bucuresti.

Apartamentele sunt construite dupa ultimele standarde, cladirea fiind certificata energetic in clasa A. Imobilul este eficient din punct de vedere termic, fiind realizat din caramida Porotherm, cu izolatie exterioara din polistiren de 10 cm si ferestre cu geamuri tip termopan (cinci camere in sistem Low-e). Fiecare apartament este prevazut cu centrala termica individuala Buderus. APARTAMENTE Radacini beneficieaza de un numar total de 70 de locuri de parcare dispuse in trei subsoluri. De asemenea exista 24 de boxe, doua lifturi, contoare individuale de apa, gaz si electricitate.

In ansamblul APARTAMENTE Radacini mai sunt spre vanzare 30 de apartamente de doua camere din totalul de 70 existente. Doar cinci din acestea se vand complet mobilate si utilate, asa ca oferta este limitata, primul venit fiind primul servit.

Pretul unui apartament de doua camere la vanzare care se preda la cheie porneste de la 57.000 euro, cu TVA inclus. Clientii care vor suprafete utile mai mari sau etaje superioare pot opta pentru apartamente de doua camere cu preturi de 65.000 euro, 80.000 euro sau 125.000 euro, cu TVA inclus.

Despre ESOP Consulting l CORFAC International

ESOP este unul dintre principalii consultanţi imobiliari ce lucrează de 11 ani în piaţa birourilor si pe piaţa rezidenţială. ESOP este lider pe segmentul închirierilor de birouri către companii medii, oferind soluţii atât companiilor medii şi mari care se află în expansiune sau doresc  optimizarea costurilor cu chiria, cât şi start-up-urilor româneşti şi reprezentanţelor străine care deschid filiale în România.