Paiso lansează noua gamă de parfumuri de rufe. Aroma rafinată și cadoul special te așteaptă!

Voluntari - 6 iulie 2023

Comunicat tip General in Afaceri

Paiso lansează noua gamă de parfumuri de rufe. Aroma rafinată și cadoul special te așteaptă!

Paiso lansează noua gamă de parfumuri de rufe. Aroma rafinată și cadoul special te așteaptă!


Paiso lansează noua gamă de parfumuri de rufe. Aroma rafinată și cadoul special te așteaptă!
Paiso producătorul român din domeniul detergenților și balsamurilor de rufe, este încântat să anunțe lansarea unui produs inovator și luxos: parfumul de rufe. Această nouă gamă de parfumuri pentru rufe aduce un val de prospețime și rafinament în fiecare spălare, oferind o experiență senzorială unică și plăcută în igiena hainelor. Mai mult decât atât, ne dorim să aducem un plus de valoare și să încântăm clienții noștri prin oferirea unui cadou special.
Într-o inițiativă menită să consolideze brandul Paiso și să răsplătească loialitatea clienților, fiecare client care achiziționează un parfum de rufe va primi un cadou exclusiv - 1 litru de balsam fără parfum. Acest balsam de rufe special, creat cu aceeași grijă și atenție la detalii ca și produsele Paiso, completează perfect aroma subtilă a parfumului de rufe și asigură un plus de îngrijire delicată țesăturilor, oferindu-ți haine moi, catifelate și plăcute la atingere.
Create cu pasiune și inspirate din parfumeria fină, parfumurile de rufe sunt rezultatul unei cercetări extinse și aprofundate pentru a aduce în casele românilor cele mai încântătoare arome. Cu 6 variante de parfumare distincte, fiecare cu propria sa personalitate, acest nou produs va transforma rutina spălatului într-o experiență plină de eleganță și rafinament.
Iată cele 6 variante ale parfumurilor de rufe Paiso, fiecare aducând o notă unică în garderoba ta:
- Silver Musk: O aromă sofisticată și subtilă, care învăluie hainele cu un parfum senzual, oferindu-le un plus de eleganță.
- Momentos Magicos: O explozie de prospețime și vitalitate, aducând o notă vibrantă și veselă în fiecare fibră a hainelor tale.
- Bubble Gum: O aromă dulce și jucaușă, care transformă spălarea într-o experiență plină de bucurie și amintiri frumoase.
- Orchid Fantasy: O îmbrățișare delicată a florilor de orhidee, creând o senzație de lux și rafinament în fiecare țesătură.
- Vanilla: Un parfum clasic și reconfortant, care aduce o notă caldă și îmbietoare în fiecare haină, conferindu-i un aer familiar.
- Fresh Paradise: O combinație revigorantă și plină de prospețime, care transformă fiecare spălare într-o experiență paradisiacă și încântătoare.
"Paiso se mândrește cu lansarea parfumurilor de rufe fiind vorba de un produs care îmbină pasiunea noastră pentru calitate, inovație și aromă. Ne dorim ca fiecare spălare să devină o experiență plăcută și încântătoare pentru clienții noștri. Prin oferirea unui cadou special, dorim să exprimăm recunoștința noastră pentru încrederea acordată brandului", a declarat Dobre Ionut – reprezentantul companiei.
Produsul parfum de rufe din gama Paiso și cadoul special de 1 litru de balsam fără parfum sunt disponibile acum și pe site-ul nostru https://paiso.ro. Experimentează luxul parfumurilor și transformă-ți rutina de spălare într-un moment de răsfăț și plăcere olfactivă.
Paiso este un brand românesc de încredere, dedicat producției de detergent lichid de rufe, balsam de rufe și produse de îngrijire a casei. Cu o lungă tradiție în domeniu, Paiso se angajează să ofere clienților produse de cea mai înaltă calitate, create cu pasiune și grijă pentru detalii. Fiecare produs este conceput pentru a aduce prospețime, curățenie și rafinament în fiecare locuintă.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/esra-kids-store-srl/paiso-lanseaza-noua-gama-de-parfumuri-de-rufe-aroma-rafinata-si-cadoul-special-te-asteapta