Compania ESTETICA VIITORULUI SRL, importator exclusiv de produse estetice revolutionare, prezinta pentru prima oara in Romania.

BUCURESTI - 16 martie 2010

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Un concept inovator, magazinul de prezentare si testare se deschide in Str. Stirbei Voda 72, sector 1, Bucuresti incepand cu data de 16.03.2010.
In perioada 24.02 - 23.03 toti clientii vor beneficia de o sedinta gratuita* de testare a aparatelor cu radiofrecventa tripolara RF TriPollar si de 10% discount la achizitionare**.

Compania  ESTETICA VIITORULUI SRL,  importator exclusiv de produse estetice revolutionare, prezinta pentru prima oara in Romania.

A treia generatie de tehnologie RF a revolutionat piata esteticii profesionale, prin tratamentele antiimbatranire si de rempodelare corporala, care regenereaza pielea, aceasta devenind mai tanara si mai neteda. Acesta tehnologie este disponibila acum si in Romania prin lansarea aparatelor Stop™ (reintinerirea tenului) si Pose™ (remodelare corporala), de catre compania Estetica Viitorului.

Pana de curand, tehnologia TriPollar™ a fost accesibila numai clinicilor profesionale. Acum, aceasta tehnologie a fost adaptata pentru tratamente eficiente si placute care pot fi efectuate acasa. Rezultatele profesionale, imediate si pe termen lung chiar in confortul casei tale!

Ridurile, celulita, vergeturile, pielea lasata sau chiar centimetri in plus dispar incepand cu prima sedinta.

Pentru mai multe amanunte vizitati site-ul nostru www.esteticaviitorului.ro

*Cu programare prealabila, in ordinea programarilor
**La achizitionarea impreuna a aparatelor de fata si de corp

Despre Estetica Viitorului SRL

Acum plata in 8 rate prin CardAvantaj - magazin partener. Chiar si la cumpararea online!
Estetica Viitorului SRL, Str. Stibei Voda nr. 72, sector 1, Bucuresti. Tel: 021.3101457; 0745258949; Pentru programari: 0743595233.
contact@esteticaviitorului.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/estetica-viitorului-srl/compania-estetica-viitorului-srl-importator-exclusiv-de-produse-estetice-revolutionare-prezinta-pentru-prima-oara-in-romania-