Lansare magazin de prezentare si testare

Locul desfasurarii: Stirbei Voda 72, sector 1, langa cafeneaua Planter’s

Organizator: Estetica Viitorului SRL

Lansare magazin de prezentare si testare

Compania ESTETICA VIITORULUI SRL, importator exclusiv si distribuitor de produse estetice revolutionare, anunta deschiderea noului sediu, magazin de prezentare si testare din Str. Stirbei Voda 72, sector 1, Bucuresti (langa Cafeneaua Planter’s incepand cu data de 24.02.2010.

In perioada 17.03 - 03.04 toti clientii vor beneficia de o sedinta gratuita* de testare a aparatelor cu radiofrecventa tripolara RF TriPollar si de 10% discount la achizitionare**.

A treia generatie de tehnologie RF a revolutionat piata esteticii profesionale, prin tratamentele antiimbatranire si de rempodelare corporala, care regenereaza pielea, aceasta devenind mai tanara si mai neteda. Acesta tehnologie este disponibila acum si in Romania prin lansarea aparatelor Stop™ (reintinerirea tenului) si Pose™ (remodelare corporala), de catre compania Estetica Viitorului.

Pana de curand, tehnologia TriPollar™ a fost accesibila numai clinicilor profesionale. Acum, aceasta tehnologie a fost adaptata pentru tratamente eficiente si placute care pot fi efectuate acasa. Rezultatele profesionale, imediate si pe termen lung chiar in confortul casei tale!

Ridurile, celulita, vergeturile, pielea lasata sau chiar centimetri in plus dispar incepand cu prima sedinta.

Pentru mai multe amanunte vizitati site-ul nostru www.esteticaviitorului.ro

*Cu programare prealabila, in ordinea programarilor
**La achizitionarea impreuna a aparatelor de fata si de corp

Str Stirbei Voda 72, Sector, 1, Bucuresti. Tel. 021.310.14.57; 0745258949; Pentru programari- tel.0743595233.

Despre ESTETICA VIITORULUI SRL

Suntem in permanenta interesati de cele mai noi aparitii de produse si tehnologii sigure in estetica, si prin noi veti fi primii care veti beneficia de Estetica Viitorului.

Participare: Intrare libera