Unic in Romania. Tratamente estetice noninvazive cu rezultate spectaculoase. Radiofrecventa tripolara pentru acasa.

BUCURESTI - 3 noiembrie 2009

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Bucuresti – 3 Noiembrie 2009, compania Estetica Viitorului lanseaza si in Romania tehnologia revolutionara RF™ Tripollar pentru acasa, tratamente estetice profesionale cu rezultate spectaculoase.

A treia generatie de tehnologie RF a revolutionat piata esteticii profesionale, prin tratamentele antiimbatranire, care regenereaza pielea, aceasta devenind mai tanara si mai neteda. Acesta tehnologie este disponibila acum si in Romania prin lansarea aparatelor Stop™ si Pose™, de catre compania Estetica Viitorului.

Pana de curand, tehnologia TriPollar™ a fost accesibila numai clinicilor profesionale. Acum, aceasta tehnologie a fost adaptata pentru tratamente eficiente si placute care pot fi efectuate acasa. Rezultatele profesionale, imediate si pe termen lung chiar in confortul casei tale!

Aparatul Stop™ este un aparat inovator, fiind alegerea perfecta pentru cei care vor sa inlaure efectele trecerii timpului, cum ar fi riduri sau piele lasata, fara a apela la tehnici chirurgicale invazive sau la clinicile profesionale.
Tehnologia TriPollar sta la baza noului dispozitiv clinic, Stop™ de reintinerire a pielii, marind cantitatea de colagen din derm, netezind cutele si ridurile fine aparute pe fata, gat si maini.

TriPollar™ Pose™ este singurul dispozitiv bazat pe utilizarea radiofrecventei (RF), pentru corp, care se poate utiliza in confortul propriei dvs case.
TriPollar™POSE™, imbunatateste aspectul pielii lasate, intensifica producerea de colagen, topeste tesutul adipos si remodeleaza corpul. S-a demonstrat clinic, intinde si tonifica pielea flasca, reduce celulita si ajuta la pierderea de centimetri, asigurand o remodelare si o redefinire sigure ale siluetei.

Prin crearea unui produs demonstrat stiintific, pe baza tehnologiei TriPolla™r, cea de-a treia generatie de tehnologie de radiofrecventa, aparatele STOP si POSE pun in mainile consumatorului puterea de a controla semnele imbatranirii.

Despre Estetica Viitorului SRL

Suntem in permanenta interesati de cele mai noi aparitii de produse si tehnologii sigure in estetica, si prin noi veti fi primii care veti beneficia de Estetica Viitorului.

Pentru mai multe amanunte vizitati site-ul nostru www.esteticaviitorului.ro
relatiipublice@esteticaviitorului.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/estetica-viitorului-srl/unic-in-romania-tratamente-estetice-noninvazive-cu-rezultate-spectaculoase-radiofrecventa-tripolara-pentru-acasa-