Planul tău de week-end

BUCURESTI - 18 octombrie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

Nu ai avut timp să-ţi faci un plan pentru week-end? Foarte bine!Pentru că Estetik Media ti-a pregătit vineri, sâmbătă şi duminică, la Sala Palatului cel mai important eveniment dedicat sportului şi frumuseţii.

Planul tău de week-end

Vineri, 20 octombrie, Fit&Form Salon 2006 îşi deschide porţile!Timp de trei zile, 20-21-22 octombrie, de vineri până duminică, Sala Palatului din Bucureşti va fi gazda celui mai important eveniment dedicat sportului şi frumuseţii. Evenimentul s-a născut din dorinta de a trezi interesul publicului pentru un stil de viaţă sănătos. Fitness,aparate de fitness, demonstraţii sportive şi artistice, produse de slăbit şi întreţinere corporală, consultanţă pe teme de sport şi nutriţie, aerobic, toate reunite într-un singur eveniment- Fit&Form Salon 2006.

Iniţiat de agenţia Estetik Media sub conceptul „frumuseţe prin mişcare”, cu o primă ediţie foarte reuşită, Fit & Form Salon se află acum la cea de-a doua ediţie. Totodată, este un moment aniversar pentru revista Fit & Form care împlineste un an de la lansare.
Noutatea pe care o aduce evenimentul nostru este interactivitatea. Atât publicul larg, cât şi specialiştii vor putea participa la conferinţe pe teme legate de dietă şi nutriţie, la demonstraţii sportive şi prezentări de produse şi servicii. În cadrul expoziţiei vom intâlni producătorii, importatorii şi distribuitorii celor mai performante produse de slăbit, echipamente de fitness şi îngrijire corporală. Ineditul acestui eveniment îl constituie concursul de masaj cu loţiunea Gold Shape care se va desfăşura în direct la standul Gold Shape Internaţional de la Sala Palatului. Această loţiune este un produs revoluţionar, iar utilizarea ei în timpul şedinţelor de masaj duce la pierderea centimetrilor nedoriţi din jurul taliei. Pentru prima dată într-un astfel de eveniment se va organiza concursul Miss si Mister Fit&Form la care vor participa persoane obişnuite, dar care printr-o practică de fitness regulată se menţin în formă.
Principalul obiectiv al Fit & Form Salon 2006 este ca, la finalul celor trei zile, vizitatorii să fie convinşi de importanţa unui stil de viaţă sănătos, începând imediat practicarea unui sport şi trecând la o alimentaţie echilibrată. Aşa că, pregătiţi-vă echipamentul şi veniţi în week-end la Sala Palatului!

În cadrul programului Fit&Form Salon 2006, sâmbătă, 21 octombrie, membrii Fundaţiei Motivation România – vor susţine o demonstraţie de baschet în scaun rulant (antrenor Marian Căpăţână). În semn de solidaritate cu aceşti tineri cu dizabilităţi, vizitatorii Fit & Form Salon sunt invitaţi să facă donaţii.

Parteneri media: COMPACT, PRIMA TV, SAPTE SERI, MIX FM, LES NOUVELLES ESTHETIQUES, APROPO.RO, IDIETA.RO, STILETTO, COMUNICATEDEPRESA.RO, ELE.RO, EGIRL.RO, PR WAVE

Sponsori parteneri: GATORADE, GOLD SHAPE INTERNAŢIONAL

Despre Estetik Media

Estetik Media este agenţia care organizează evenimentele Estetika, Bambilonia, Fit & Form Salon, editează revistele LES NOUVELLES ESTHETIQUES şi FIT & FORM şi oferă o gamă largă de servicii de agenţie de publicitate.

Pentru relaţii suplimentare, ne puteţi contacta telefonic la: 317 72 72. Persoană de contact Andreea Coman, PR Assistant. www.fitform.ro
andreea@lne.ro