In cadrul OutsourceWorld New York 2004, estWest va oferi servicii de outsourcing si va lansa e-Chart Directory pe piata americana

BUCURESTI - 4 octombrie 2004

Comunicat tip General in IT&C

EWIR - Est West Informatique Roumanie va participa la TECHXNY – New York’s Technology Week, cea mai importantă expoziţie internaţională de tehnologie şi servicii software organizată la New York, in perioada 5 – 7 octombrie 2004.

In cadrul OutsourceWorld New York 2004, estWest va oferi servicii de outsourcing si va lansa e-Chart Directory pe piata americana

In cadrul standului naţional organizat de MEC si ANIS in sectiunea OutsourceWorld, estWest va reprezenta, alături de alte 15 companii, industria românească de software. Prin prezenţa la acest eveniment, estWest îşi propune să înţeleagă mai bine piaţa americană de profil in vederea extinderii colaborărilor cu parteneri locali prin oferirea de servicii de outsourcing şi prin introducerea unei aplicaţii proprii pe piaţa Statelor Unite.
Activitatea estWest in cadrul standului românesc va avea ca principal scop să ofere vizitatorilor o imagine cuprinzătoare asupra competenţelor companiei in domeniul soluţiilor de business, prin prezentarea diverselor proiecte de dezvoltare pentru parteneri externi.
estWest anunţă, de asemenea, lansarea pe piaţa americană a propriei soluţii software pentru resurse umane şi intranetul unei companii, e-Chart Directory. Lansarea aplicaţiei va fi însoţită de demonstraţii live, distribuţia de CD-uri demo, materiale de prezentare şi studii de caz.
“Lansarea cu ocazia TECHXNY a acestei aplicaţii business pe care o dezvoltăm pentru firma-mamă din Franţa de aproape 10 ani, şi pentru care oferim şi servicii complete de implementare şi suport tehnic, reprezintă pentru noi un pas înainte in demonstrarea capacităţii de a conduce proiecte de dezvoltare de soluţii de afaceri complete, adaptate specificului şi cerinţelor fiecărei pieţe. Ne dorim ca prin prezenţa noastră in standul României la New York să contribuim la o mai bună cunoaştere a avantajelor oferite de firmele româneşti pe piaţa de servicii software,” a afirmat Alunita Voiculescu, Director General EWIR - Est West Informatique Roumanie.

Despre estWest Informatique Roumanie

DESPRE ESTWEST: estWest face parte din grupul francez estWest, format din estWest Informatique France, estWest Informatique Roumanie si estWest International Computers. Compania ofera o gama larga de servicii: dezvoltare si analiza software, subcontractare, distributie si localizare software, consultanta IT, integrare de sistem. Proiectele companiei includ arhitecturi diverse - standalone, client-server, internet/intranet – si acopera domenii variate: sisteme informatice integrate, e-commerce (B2B si B2C). In prezent, proiectele noastre majore sunt distribuirea si implementarea solutiei ERP Microsoft Business Solutions-Navision si a aplicatiei de resurse umane estWest e-Chart Directory.
estWest este cel mai experimentat distribuitor si implementator de Navision, detinand in prezent cel mai mare numar de clienti de Navision. estWest a reusit, in cei sapte ani de activitate, sa includa in portofoliul sau companii de renume din domeniul distributiei, serviciilor si productiei.
Aplicaţia software proprie e-Chart Directory pentru managementul structurii şi a informaţiilor organizaţionale ale unei companii este in prezent implementată, prin intermediul companiei-mama din Franta, in mari organizaţii cum ar fi France Telecom, Credit Commercial de France, Total Fina Elf sau Promodes-Carrefour.

DESPRE OUTSOURCEWORLD NEW YORK 2004: este cel mai mare eveniment internaţional de outsourcing organizat in Statele Unite, oferind vizitatorilor o platformă cuprinzătoare de informare asupra tuturor resurselor şi costurilor implicate de externalizarea dezvoltării de tehnologii şi soluţii software.
Elena Taraianu
elena.taraianu@estwest.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/estwest-informatique-roumanie/in-cadrul-outsourceworld-new-york-2004estwest-va-oferi-servicii-de-outsourcing-si-va-lansa-e-chart-directory-pe-piata-americana