A șasea ediţie IT Congress se va desfășura în perioada 21-22 mai la Timişoara

Locul desfasurarii: Cladirea Expovest

Organizator: ETA2U SRL

A șasea ediţie IT Congress se va desfășura în perioada 21-22 mai la Timişoara

Timp de două zile, pe 21 şi 22 mai, Timişoara devine un punct de reper IT al României: se pregătește acum deschiderea celei de-a șasea ediţii IT Congress – Make IT Magic.

Cel mai mare eveniment de IT din ţară va aduce într-un spaţiu expoziţional de 2000 de mp peste o mie de participanţi, specialişti IT şi manageri de companii private şi instituţii publice, pentru a vedea şi a testa inovaţiile de ultimă oră din domeniul tehnologiilor IT. Pe parcursul celor două zile de eveniment, aceștia vor avea acces la prezentări menite să facă cunoscute cele mai noi soluții IT, întâlniri hands-on în cadrul a numeroase focus group-uri cuprinzătoare și demo-uri live pe tehnologii separate sau integrate.

Reprezentanţii brandurilor partenere ale evenimentului  - Dell, Microsoft, Oracle, Advantech, APC, CISCO, HP, Intel, Juniper, Lenovo, Samsung, Veeam, VMware, Xerox, Asus și Euroweb au pregătit tot ceea ce este necesar pentru a demonstra că o soluție IT modernă și performantă poate adăuga valoare unei afaceri, acționând precum o baghetă magică și transformând sarcinile altădată dificile în lucruri rapide și prietenoase pentru utilizatori.

            În 2013 au fost înregistrați peste 1000 de participanți care au luat parte la 60 de sesiuni de prezentări și workshopuri susținute de 19 parteneri-branduri internaționale cu peste 100 de experți din partea ETA2U și a partenerilor săi.

IT Congress este un eveniment de talie naţională organizat anual de ETA2U, renumit pentru prestigiul partenerilor invitaţi, al informaţiilor de actualitate şi echipamentelor performante prezentate în cadrul fiecărei ediţii.

Procesarea și analiza datelor de business, baze de date instalate la sediul clientului sau consumate ca și serviciu din cloud, creșterea productivității prin mobilitate, soluții de virtualizare și diverse tehnologii de stocare a datelor care oferă performanță îmbunătățită, soluții de tipărire pentru afaceri, cost control, productivitate, securitate și confort în mediul de birou și multe alte subiecte de interes sunt prezente în agenda evenimentului.

Atât în ziua de miercuri cât și joi se vor organiza tombole de feedback cu premii oferite de către companiile partenere și tombole ETA2U, unde participanții vor putea câștiga zilnic un ultrabook Lenovo Yoga i7, trei TV-uri Samsung Smart 3D LED de 46” și 18 FonePad-uri Asus.

Ascultați, discutați, testați! Aflați informații despre noile tehnologii direct de la producătorii de top mondiali, bucurându-vă de două zile de maraton IT! ” – este îndemnul organizatorilor pentru participanții la IT Congress 2014 – Make IT Magic.

Evenimentul se va derula în perioada 21-22 mai, în spaţiul Expovest aflat în Calea Lugojului, nr.7. Participarea se poate face doar pe bază de înregistrare prealabilă, pe site-ul oficial al evenimentului (www.itcongress.ro). Tot pe site sunt disponibile informaţii complete referitor la brand-urile participante şi la agenda evenimentului.

Despre ETA2U:

ETA2U este lider de piaţă în furnizarea produselor şi serviciilor IT şi principalul integrator de sisteme şi soluţii IT complexe din centrul şi vestul României. Impunerea ca lider pe piaţa IT se datorează atât diversităţii şi calitaţii produselor, serviciilor şi soluţiilor oferite, cât şi competenţelor specialiştilor săi din toate diviziile grupului. Mai multe informaţii sunt disponibile pe site-ul www.eta2u.ro.

Despre ETA2U S.R.L.

Despre ETA2U:
ETA2U este lider de piata in furnizarea produselor si serviciilor IT si principalul integrator de sisteme si solutii IT complexe din centrul si vestul Romaniei. Impunerea ca si lider pe piata se datoreaza atat diversitatii si calitatii produselor, serviciilor si solutiilor oferite, cat si competentelor specialistilor sai din toate diviziile grupului. Pentru mai multe informatii, va asteptam sa ne vizitati pe site-ul www.eta2u.ro.

Despre SoftNet Consulting:
SoftNet Consulting este o companie specializata in implementarea de solutii software de business care asigura suportul decizional pentru managerii din companiile mici si mijlocii, indiferent de domeniul de activitate al acestora. Solutiile furnizate de SNC permit urmarirea tuturor fluxurilor de resurse si informatii atat din interiorul companiei, cat si in relatia sa cu clientii, furnizorii si institutiile publice. Bazandu-ne pe aplicatii de tip ERP, CRM, WMS si SFA, am reusit pana in prezent sa cream acest suport software pentru mai mult de 600 de IMM-uri. Peste 400 dintre acestea sunt din regiunea de vest a Romaniei. Pentru detalii, va invitam sa vizitati site-ul www.softnetconsulting.ro

Confirmare pana la data: 20 mai 2014

Participare: Numai pe baza de invitatie