ETA2U, distins HP Preferred Partner

Timisoara - 31 octombrie 2006

Comunicat tip General in IT&C

ETA2U continuă în forţă lanţul certificărilor devenind HP Preferred Partner, ceea ce aduce avantaje multiple clienţilor săi prin oferirea de soluţii profesionale customizate.

Nivelul ridicat al personalului specializat, cunoaşterea aprofundată a produselor HP şi vînzările crescute de produse HP, au adus firmei ETA2U recunoaşterea din partea HP ca partener preferat.

Un important aspect al participării la HP Partner Program facilitează furnizarea de servicii de top către clienţi prin accesul specialiştilor ETA2U la surse de informaţie şi traininguri oferite de HP. Întrunind standardele ridicate impuse de HP, companie recunoscută pe plan mondial pentru performanţa ridicată a produselor sale, ETA2U oferă garanţia calităţii prin soluţiile şi serviciile compatibile cu necesităţile clienţilor săi.

În calitate de HP Preferred Partner, ETA2U furnizează consultanţă clienţilor săi pentru maximizarea investiţiilor. Prin certificările obţinute de specialiştii ETA2U, clienţii au siguranţa implementării soluţiilor din întreaga gamă de produse HP în cele mai bune condiţii. Investiţia făcută este garantată astfel prin relaţia strînsă dintre ETA2U şi HP.

“Noi, ETA2U, ca HP Preferred Partner garantăm clienţilor oferirea celor mai bune soluţii IT şi celor mai potrivite combinaţii de expertiză, proximitate şi soluţii costumizate, livrînd o valoare adăugată din experienţa colaborării HP-ETA2U pentru fiecare produs sau soluţie”, a declarat Nicu Tapalagă, HP Product Manager.

Despre ETA2U

ETA2U este cel mai important integrator de sisteme şi furnizor de soluţii IT din zona centrală şi de vest a României, cu o cifră de afaceri de 15 milioane euro în 2005 şi un portofoliu complet de clienţi din toate sectoarele mediului de afaceri.

Despre HP
HP este lider de piaţă în tehnologiile esenţiale pentru afaceri şi furnizor de soluţii tehnologice destinate consumatorilor individuali, întreprinderilor şi instituţiilor din întreaga lume. Oferta companiei cuprinde infrastructură IT, echipament de calcul şi acces de uz personal, servicii globale şi soluţii de imprimare şi prelucrare a imaginii. Mai multe informaţii despre HP puteţi găsi la www.hp.com .

Manuela Babescu, PR Executive ETA2U, 0256-220287, Mbabescu@eta2u.ro

marketing@eta2u.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/eta2u/eta2u-distins-hp-preferred-partner