Unde gasesti anvelope de iarna si cat te costa

BUCURESTI - 1 octombrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Soferii trebuie sa isi echipeze masinile cu anvelope de iarna in perioada urmatoare, avand in vedere faptul ca se anunta scaderi de temperatura, dar si pentru a evita aglomeratia din service-uri care apare odata cu primele semne de instalare ale sezonului rece. Conform legii in vigoare, nu exista un termen exact la care se impune dotarea cu anvelope de iarna, insa in momentul in care soferul este prins in trafic pe un carosabil acoperit de polei, gheata sau zapada, Politia Rutiera poate aplica sanctiuni de la 9 la 20 de puncte.

anve.ro

anve.ro

Astfel, amenzile sunt cuprinse intre 600 si 1400 de lei (vezi si lege anvelope iarna). 

Anul trecut, Politia Rutiera a dat astfel de amenzi unui numar mai mare de 1000 de soferi care nu aveau masina echipata corespunzator conditiilor de rulare pe timp de iarna, conform informatiilor furnizate de subcomisarul Cristian Andries din cadrul Directiei Rutiere.

In 2011 au fost vandute in jur de 2,3 milioane de anvelope de iarna si 1,5 milioane de anvelope de vara. Pentru acest an se preconizeaza vanzari de 2,1 milioane de anvelope de iarna, numarul anvelopelor de vara fiind de 1,2 milioane.

Unde gasesti cele mai bune anvelope de iarna si cat te costa?

Soferii se indreapta in special spre comertul online de anvelope, care le asigura mai multa comoditate si rapiditate, spre deosebire de achizitia clasica de anvelope de la magazinele specializate. Un conducator auto poate intra pe site-ul anve.ro la sectiunea Anvelope iarna, poate folosi un ghid marimi anvelope si isi poate alege intr-un timp scurt cauciucurile de care are nevoie.

Preturile la anvelopele de iarna variaza de la 150 de lei (cele mai ieftine) la peste 2000 de lei (cele mai scumpe). Printre cele mai vandute modele de anvelope de iarna se numara Nokian, Tigar, Barum, Dunlop si Michelin.

Posibilitatea de a achizitiona online anvelopele de iarna mai vine cu un avantaj major pentru soferi, si anume faptul ca livrarea acestora se face acasa sau la o adresa specificata de client, iar transportul este gratuit, indiferent de localitate.  

www.anve.ro reprezinta un magazin online de anvelope, care ofera o gama completa de anvelope: de vara, de iarna si all season, de la toti producatorii de profil. Pe baza filtrelor existente pe site, soferul isi poate alege anvelopele in functie de criteriul pretului, de cel al producatorului sau in functie de cat de cautate sunt anumite marci. Comanda se face online sau la telefon 0726.320.112, cu livrare gratuita, indiferent de localitate sau de valoarea comenzii, in maxim 24 de ore.