Clinica stomatologică Etiquette Medical Center oferă tratamente avansate pentru parodontoza

Targoviste - 20 martie 2023

Comunicat tip General in Sanatate

Clinica stomatologică Etiquette Medical Center oferă pacienților săi tratamente avansate pentru parodontoza, o afecțiune comună a gingiilor care poate duce la pierderea dinților și afectarea sănătății orale.

tratament parodontoză, boala parodontală

tratament parodontoză, boala parodontală

 Suntem dedicați să oferim cel mai bun tratament posibil pentru pacienții noștri cu afecțiuni parodontale. Folosim cele mai avansate tehnologii și echipamente pentru a ne asigura că pacienții noștri primesc tratamentul de care au nevoie pentru a-și menține sănătatea orală 

Dr. Aida Pascale, fondator Etiquette Medical Center

Clinica stomatologică Etiquette Medical Center oferă pacienților săi tratamente avansate pentru parodontoza, o afecțiune comună a gingiilor care poate duce la pierderea dinților și afectarea sănătății orale.

 

Cu o echipă de medici stomatologi specializați și experți în tratamentele parodontale, Etiquette Medical Center oferă o gamă largă de opțiuni de tratament pentru a ajuta pacienții să își recapete sănătatea gingiilor și să prevină pierderea dinților. Printre serviciile oferite se numără terapia cu laser, care este un tratament minim invaziv și nedureros pentru eliminarea bacteriilor din gingii și îmbunătățirea circulației sângelui în țesuturile afectate.

 

De asemenea, clinica oferă și tratamente cu ajutorul periajului subgingival, care permite eliminarea plăcii bacteriene și a tartrului din zonele greu accesibile ale gingiilor. Acest tratament ajută la reducerea inflamației și la prevenirea deteriorării țesuturilor gingivale.

 

Clinica Etiquette Medical Center utilizează tehnologii moderne și echipamente pentru a asigura un tratament de calitate înaltă pentru pacienții săi. Medicii stomatologi colaborează cu pacienții pentru a dezvolta un plan de tratament individualizat, care să se potrivească nevoilor și obiectivelor lor personale.

 

„Suntem dedicați să oferim un excelent tratament pentru pacienții noștri cu afecțiuni parodontale. Folosim tehnologii avansate și echipamente pentru a ne asigura că pacienții noștri primesc tratamentul de care au nevoie pentru a-și menține sănătatea orală”, a declarat Dr. Aida Pascale, medic stomatolog la Etiquette Medical Center.

 

Pacienții interesați de tratamentul parodontal la Etiquette Medical Center sunt încurajați să programeze o consultație cu un medic stomatolog. Clinica oferă și opțiuni de finanțare, pentru a ajuta pacienții să își poată permite costurile tratamentului.

 

Clinica stomatologică Etiquette Medical Center este o clinică modernă și bine echipată, care oferă servicii de stomatologie generală și estetică de înaltă calitate. Cu o echipă de medici stomatologi specializați și experți în tratamentele dentare, Etiquette Medical Center oferă pacienților săi cele mai avansate opțiuni de tratament.

 

Contact:

Calea Domnească nr 159, Târgoviște

0765 217 803

office@etiquettemed.ro

www.etiquettemed.ro

Despre Marketnet Social Media

MarketDent este agentia de marketing care ofera solutii complete menite sa ajute clinica ta stomatologica in functie de stadiul in care se afla.

In acest sens venim cu 4 planuri:

Go Faster: Pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la inceput de drum

Be Stronger: Pentru Cabinetele Stomatologice care vor sa se diferentieze

Play Bigger: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa treaca la urmatorul nivel

Total Domination: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa fie nr. 1 pe piata

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/etiquette-medical-center/clinica-stomatologica-etiquette-medical-center-ofera-tratamente-avansate-pentru-parodontoza