Povestea Eubio sau cum a luat naștere un magazin online cu produse bio din pasiunea unei mămici

Constanta - 9 martie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Industrie, Media / Publicitate, Sanatate, Retail

A fost odată o proaspată mamică care a descoperit alternativele sănătoase la alimente, la produsele pentru casă și pentru îngrijire corporală. Citește povestea ei și află cum a luat luat naștere "Eubio | Magazinul tău bio", magazinul cu cele mai bune produse pentru sănătate și pentru natură.

Eubio | Magazinul tau bio

Eubio | Magazinul tau bio

 . Nucile de săpun sunt utilizate ca detergent datorită proprietății saponinei de a îndepărta urmele de murdărie. În același timp sunt antibacteriene și antistatice. În plus, sunt forte economice, o pungă de 1Kg la prețul de 46 lei fiind suficientă pentru spălarea rufelor unei familii întregi, cu 2 spălări a câte 5kg de rufe pe săptămână.  

Ramona Neagu

A fost odată o proaspată mamică. Și ea avea griji, temeri legate de puiul ei. Unicul ei scop devenise să ofere bebelușului ei tot ce era mai bun. Aceasta dorință creștea zi de zi. Însetată de a cunoaște mai bine nevoile unui pui de om la început de drum, ea a descoperit o lume nouă. A început să citească despre hrană, despre obiectele necesare creșterii unui bebe, despre alternative mai sănătoase la tot ce ne înconjoară. Așa și-a dat seama cum ani la rând a trăit într-un con de umbră și nu a știut să facă alegeri tocmai potrivite. Un lucru era clar: sănătatea unui copil începe cu sănătatea mamei. Și s-a decis să facă alegeri mai bune, mai sănătoase, mai folositoare pentru ea, pentru perechea ei și pentru rodul dragostei lor. 

            Așa a descoperit cât de multe alimente sunt nocive și pot fi înlocuite cu alternative hrănitoare, cât de multe substanțe toxice intră în contact cu pielea și cum acest lucru poate fi evitat, cum fiecare om are control asupra propriului stil de viață dar nu are informația necesară pentru a deveni conștient de pericole pentru a lua deciziile cele mai bune.

            Toate aceste descoperiri au dat roade în mintea ei și a decis să promoveze lucrurile bune, alternativele sănătoase, stilul de viață cât mai curat și benefic pentru sănătate. Pasiunea ei s-a transformat în Eubio, un magazin online cu produse naturale și certificate bio pentru uz personal și uz casnic. A început cu nucile de săpun importate din India, fructul unui copac ce crește la poalele munților Himalaya și care conține o substanță care acționează ca un surfactant, și anume saponina. Nucile de săpun sunt utilizate ca detergent datorită proprietății saponinei de a îndepărta urmele de murdărie. În același timp sunt antibacteriene și antistatice. În plus, sunt forte economice, o pungă de 1Kg la prețul de 46 lei fiind suficientă pentru spălarea rufelor unei familii întregi, cu 2 spălări a câte 5kg de rufe pe săptămână.

Poți citi mai multe despre ele aici.

             Apoi a fost la cea mai mare expoziție de produse bio din lume, Biofach Nürenberg. Acolo a fost copleșită de diversitatea și complexitatea produselor bio. Nu-i venea să creadă cât de mulți producători de produse bio din toate colțurile lumii există. Și s-a decis să aleagă din marea de companii dedicate sectorului bio o fabrică germană de detergenți ecologici pentru rufe, vase și diferite suprafețe din casă: AlmaWin Reinigungskonzentrate GmbH. Au încântat-o produsele lor concentrate, prietenoase cu mediul și mai ales, cu omul. A folosit mai întâi în propria casă toată gama de detergenți și i-au plăcut foarte multe deoarece erau eficienți și siguri pentru sănătate: fără ftalați, fosfați, OGM-uri, conservanți sintetici, înălbitori optici, coloranți artificiali. Soluțiile pentru baie nu aveau clor și miros înțepător, putea șterge liniștită oglindă chiar dacă fetița ei venea apoi și își lipea buzele de oglindă în joacă iar hainele erau perfect curate fără să provoace alergii din cauza substanțelor din detergent. 

            Rafturile virtuale ale magazinului se diversificau ușor cu uleiuri esențiale, uleiuri vegetale, unturi pentru corp, cosmetice bio, make-up bio. Acum mămica noastră are un soț care o susține, două fetițe și o pasiune: Eubio - Alegerea ta naturală.

            Și povestea continuă și azi...

            Dacă vrei să faci mici schimbări în viața ta cu beneficii mari, înceacă și tu produsele naturale și bio. Aruncă o privire pe site-ul Eubio.ro și te poți bucura de o selecție de produse de calitate la prețuri foarte bune.

Despre Eubio

Eubio | Magazinul tău bio este un magazin online cu produse naturale și bio benefice pentru sănătatea omului și prietenoase cu natura. Toate produsele au ingrediente naturale, non-toxice, cu formule blânde. Majoritatea produselor au certificare bio. Grija pentru om și pentru natură a dat naștere acestui magazin online.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/eubio/povestea-eubio-sau-cum-a-luat-na-tere-un-magazin-online-cu-produse-bio-din-pasiunea-unei-mamici