iZOOM Arena – Educatie prin gaming

BUCURESTI - 1 august 2019

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

ZOOM Arena combina si anul acesta educatia cu gaming -ul, revenind cu a treia editie in perioada 9-10 august 2019.

Trust Gaming Car

Trust Gaming Car

In sfera gaming-ului, iZOOM Arena va organiza turnee de Hearthstone, Fortnite, CS:GO si doua turnee de FIFAcu premii de $500 fiecare (echivalentul banilor in echipamente de gaming). Evenimentele de FIFA vor fi commentate de cei mai populari Youtuberi din Romania: Ovvy, Theo si XBRAKER. Acestia vor juca si meciuri demonstrative cu participantii si vor face poze cu spectatorii. In premiera in Romania, turneul de FIFA se va desfasura intr-o masina unica in lume, modificata cu ecrane de gaming oferita de cei de la Trust Gaming. Premiile vor fi oferite de Asbis (Canyon) si de Marvo.

Turneul de Fortnite va fi gazduit de duo-ul Skaaro si Nvy, cei mai iubiti Youtuberi de Fortnite. Turneul va fi 2v2 si se va desfasura pe calculatoarele oferite de Trust Gaming, iar premiile vor fi sustinute de Logitech.

iZOOM Arena impreuna cu ASUS Romania invita toti pasionatii de CS:GO la unul dintre cele mai tari campionate. Turneul se va desfasura pe cele mai noi calculatoare Asus ROG si comentat de Jaxi - unul dintre cei mai respectati jucatori de CS:GO din Romania.

Organizatorul evenimentului, Christian Iorgoveanu este elev in clasa a 11-a si studieaza in Statele Unite. Scolile din America incurajeaza foarte mult initiativele adolescentilor de a-si urma pasiunile si ii indeamna ca in timpul liber sa fie implicati in activitati pe care sa le faca cu placere. Acum doi ani, Christian a inceput sa organizeze un eveniment national de gaming si robotica (cu resurse limitate).

“Plecand de la feedback-ul foarte bun al editiilor precedente, anul acesta am decis sa ne extindem. Astfel, vom organiza si patru turnee internationale de robotica. Pentru prima data in Romania, vom organiza un campionat de fotbal cu roboti” (Christian Iorgoveanu, organizator iZOOM Arena). Inspirat din sportul consacrat, jocul de fotbal cu roboti este o activitate foarte interactiva si distractiva. iZOOM Arena va recrea atmosfera de pe stadion in jurul unei mese special amenajate si invita suporterii sa urmareasca si sa traiasca meciul de fotbal! 

In cadrul competiei de Robotica va avea loc si un turneu de Sumo - inspirat din sportul estic, echipele au sarcina de a construi roboti care sa se scoata unii pe altii dintr-un cerc. Ca au strategia de a evita si de a il induce in eroare pe adversar sau ca vrea sa tureze motoarele la maxim, provocarea este una care tine doar de personalitatea constructorului si a programatorului

Una dintre cele mai mari provocari din domeniul automobilistic a fost sa se creeze masina autonoma. Cel mai bun exemplu functional este Tesla, insa primele teste au pornit de la o premiza simpla: poate masina urmari o simpla linie? Provocarea iZOOM Arena consta in exercitiul clasic, in care robotul autonom trebuie sa parcurga un circuit intreg, intr-un timp cat mai scurt, urmarind o simpla linie colorata. Vrem sa vedem cine poate realiza cel mai descurcaret robot dintre toti, asa ca traseul va fi oglindit si vom pune robotii sa concureze intre ei, doi cate doi.

Tot la iZOOM Arena veti putea vedea singurul umanoid din Romania, AVEXA, prezentat de AutoVortex.

 

In cadrul evenimentului iZOOM Arena vor fi standuri de la Jerry’s Pizza, Virtual Reality - Univrse, board games prin Profesor Puzzle, o mini expozitie de ATV-uri, simulatoare de masini, tombole, si multe altele! Te asteptam si pe tine la cel mai tare eveniment de gaming al verii!

Biletele sunt disponibile prin reteua Eventim iar regulamentele oficiale pentru toate competiile sunt disponibile pe site-ul evenimentului www.izoomarena.com.

 

iZOOM Arena – Education Through Gaming

Despre Euro Arc Invest

iZOOM Arena a inceput din dorinta de apartenenta la comunitatea pasionata de gaming. Tot timpul ne-am dorit sa combinam educatia cu gaming-ul si am vazut jocurile ca fiind vehiculul perfect pentru a ajunge la comunitatea academica.

Organizatorul evenimentului, Christian Iorgoveanu este elev in clasa a 11-a si studieaza in Statele Unite. Scolile din America incurajeaza foarte mult initiativele adolescentilor de a-si urma pasiunile si ii indeamna ca in timpul liber sa fie implicati in activitati pe care sa le faca cu placere. Acum doi ani, Christian a inceput sa organizeze un eveniment national de gaming si robotica (cu resurse limitate).

Taguri: gamingeducatierobotica
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/euro-arc-invest/izoom-arena-educatie-prin-gaming