Cum sa ajungi manager de proiect intr-un proiect european?

BUCURESTI - 3 iunie 2014

Comunicat tip Administrativ / Management in Administratie Publica, Afaceri, Cursuri

Live site

Managerul de proiect este artizanul, strategul, constructorul, coordonatorul si administratorul oricarui proiect. Managerul isi cunoaste proiectul in detaliu si stie sa-si formeze echipa, selectand abilitati si aptitudini care raspund cerintelor de scriere si implementare ale unui proiect.


Warning: Illegal string offset 'html' in /var/www/html/comunicate/tmp/templates_c/5cace39557f6621ec4af4fbcc1eeba6d00118cff.file.index.html.php on line 341

Warning: Illegal string offset 'html' in /var/www/html/comunicate/tmp/templates_c/5cace39557f6621ec4af4fbcc1eeba6d00118cff.file.index.html.php on line 343
F
Managementul Proiectelor

Managementul Proiectelor

 Nu lua niciodata o decizie daca poti sa faci pe altcineva sa o ia. Corolar:Nimeni nu tine o evidenta... 

Principiul lu Pfeifer

In Romania, ocupatia de manager de proiect a devenit o provocare profesionala o data cu venirea fondurilor europene. In acest moment se gasesc in implementare mii de proiecte finantate din fonduri europene, si tot atatia manageri de proiect. Companiile nationale si multinationale isi desfasoara activitatea pe baza proiectelor, care, de asemenea, sunt coordonate de manageri de proiect. Salariul unui manager de proiect poate sa fie intre cateva mii de euro pe luna si poate sa ajunga in functie de amploarea si complexitatea proiectului, pana la 15-20 de mii de euro pe luna.

Pentru a ajunge un manager de proiect de succes, trebuie sa ai un plan de cariera bine stabilit care sa cuprinda atat etape de pregatire profesionala, cat si experiente practice in cadrul unor proiecte, companii care deruleaza proiecte complexe. Pregatirea se poate face in cadrul studiilor universitare, masterale, dar si in cadrul unor programe de pregatire specializate, ce raspund unor nevoi concrete de dezvoltare a abilitatilor.

Una dintre cele mai eficiente si rapide forme de pregatire este Cursul Manager de Proiect  - acreditat de ANC. Cursul este intensiv si se concentreaza pe dezvoltarea abilitatilor practice ale cursantilor. Cursul le va asigura participantilor independenta informationala: acestia vor stii ce informatie sa caute, unde, cele mai eficiente medode de gasire si interpretare a informatiilor relevante. Se va da o lista de carti, manuale, site-uri, articole, astfel incat pregatirea individuala sa continue si dupa finalizarea cursului.

In cadrul acestui program de pregatire, cursantul participa activ la toate etapele unui proiect: analizeaza probleme, identifica nevoile, stabileste obiectivele, elaboreaza strategia, redacteaza activitatile, stabileste indicatorii si rezultatele proiectului, identifica riscurile si isi ia masuri de eliminare a acestora sau de reducere a impactului lor.

Doriti sa faceti un pas important in cariera dumneavoastra de manager de proiect?

Daca da, va invitam alaturi de noi timp de 4 zile la cursul Manager de Proiect – acreditat ANC. Ne bucuram de sprijinul celor mai experimentati lectori de pe piata care isi desfasoara activitatea profesionala in pozitii de top management si coordoneaza echipe complexe de experti.

Absolventii nostri sunt recrutati de marile companii, dar si in cadrul firmei noastre pentru proiectele autoritatilor publice sau societatilor private.

Curs Manager de Proiect – acreditat ANC plus curs

GRATUIT Formator – acreditat ANC


ATENTIE, oferta este valabila pana Miercuri, 4 iunie 2014!

Perioada: 16 iunie – 1 iulie 2014

Locatie: Sediul Euro Best Team, langa Primaria Capitalei - Str. Lt. Stefan Marinescu, nr. 9, sector 6, Bucuresti

Pret: 850 Lei

Lectorul cursului este domnul Gabriel Zaharia. Gabriel este evaluator de proiecte cu finantare europeana de 10 ani, perioada in care a evaluat peste 500 de cereri de finantare in cadrul programelor PHARE (Asistenta Sociala si Resurse Umane), POSCCE (Energie Regenerabila), POR, POSDRU, PODCA, CBC Romania-Ucraina-Moldova, CBC Romania-Bulgaria, Bazinul Marii Negre 2007-2013, atat din punct de vedere tehnic, cat si financiar. Gabriel este un cunoscut consultant in proiectele internationale avand o experienta de 12 ani in management de proiect, achizitii publice, monitorizare si evaluare in domeniile: administratiei publice locale, asistentei sociale, dezvoltarii resurselor umane, dezvoltarii regionale si cooperarii transfrontaliere.

Cursul este un instrument util atat pentru cei care se pregatesc sa intre in echipele care gestioneaza fonduri structurale, cat si pentru cei care se afla deja in implementare si care trebuie sa elaboreze documente specifice managementului de proiect.

Aplicatii practice pe parcursul cursului:

•implementare proiect fonduri structurale conform contract;

•redactare raport de activitate;

•redactare raport de progres;

•redactare notificari;

•redactare solicitare act aditional;

•completare cerere de rambursare/plata.

Detalii despre tematica, orar, experienta lectorilor, beneficii, precum si o prezentare video a lectorului gasiti pe site-ul nostrum http://eurobestteam.ro/curs-manager-de-proiect

 Pentru inscrieri si alte informatii, nu ezitati sa ne contactati.

Madalina Nedelcu – 0726.615.538 – Director formare

madalina.nedelcu@eurobestteam.ro

            

Despre EURO BEST TEAM SRL

Euro Best Team ofera servicii de training si consultanta in domeniul fondurilor structurale si a elaborat numeroase proiecte pentru companii nationale, multinationale, institutii publice, ong-uri. Printre clientii EBT se regasesc urmatoarele institutii: Guvernul Romaniei, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Ministerul Mediului, Padurilor si Apelor, Ministerul de Interne, Consiliul Concurentei si altele.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/euro-best-team/cum-sa-ajungi-manager-de-proiect-intr-un-proiect-european