Curs acreditat ANC Expert achizitii Publice

BUCURESTI - 29 iulie 2013

Comunicat tip General in Administratie Publica, Cursuri

Live site

Euro Best Team organizeaza in perioada 2-3 septembrie, 9-10 septembrie si examen de certificare 16 septembrie 2013.

Euro Best Team organizeaza in perioada 2-3 septembrie, 9-10 septembrie si examen de certificare 16 septembrie 2013.

Programul Expert Achizitii Publice se adreseaza atat persoanelor fizice cat si juridice, functionarilor publici din administratia publica centrala si locala, specialistilor din sectorul privat incadrati in compartimente cu atributii aferente procesului de planificare si asigurare a resurselor, persoanelor numite in cadrul comisiilor de intocmire a dosarelor si de evaluare a ofertelor ori desemnate ca reprezentand entitatea publica in procesul de achizitii, dar si altor persoane interesate de domeniu.

Programul utilizeaza tehnici europene de predare si instruire, se bazeaza pe interactivitate, aplicatii, exercitii si ofera participantilor posibilitatea de a-si dezvolta rapid aptitudinile, abilitatile si competentele specifice expertului in domeniul achizitiilor publice.

Lectorul cursului:

Bogdan Puscas este trainer si consultant in domeniul achizitiilor publice cu o bogata experienta in elaborarea, evaluarea si incheierea contractelor de achizitii publice , atat pentru autoritatile locale cat si pentru mediul privat. A oferit consultanta si expertiza companiilor din mediul privat din Romania atat din perspectiva ofertantilor economici, cat si din cea a autoritatilor contractante in vederea gestionarii eficiente si a implementarii cu succes a procedurilor de achizitie publica in acord cu prevederile legislatiei achizitiilor publice in vigoare la nivel national si european. Bogdan a contribuit la elaborarea Programului Anual al Achizitiilor Publice in cadrul MECTS si a participat in calitate de expert coordonator la implementarea procedurilor de achizitii publice cu o valoare totala estimata de peste 300 milioane lei, in numeroase proiecte europene. In cadrul Euro Best Team, Bogdan sustine cursul de Expert Achizitii Publice , precum si cursurile de utilizare SEAP, atat pentru Autoritati Contractante, cat si pentru ofertanti.

Inscrie-te pana pe data de 25 august 2013, si vei beneficia de oferta de 690 lei in loc de 1400 lei.

Pentru mai multe detalii accesati urmatorul link: http://www.eurobestteam.ro/expert-achizitii-publice