Curs acreditat Inspector SSM - 40 ore

BUCURESTI - 23 mai 2014

Comunicat tip Administrativ / Management in Industrie, Logistica/Transport, Cursuri

Live site

Inscrie-te la cursul Inspector SSM organizat de Euro Best Team si primesti GRATUIT un curs la alegere. Oferta este valabila pana la data 30.05.2014

SSM

SSM

Cursul acreditat Inspector SSM se adreseaza persoanelor care detin raspunderi specifice in domeniul securitatii si sanatatii si care, conform noilor prevederi legale, trebuie sa urmeze un program de pregatire in domeniul securitatii si sanatatii in munca, cu o durata de cel putin 40 de ore.


Participantii la cursul Inspector Securitate si Sanatate in Munca (SSM) vor dobandi competente in realizarea activitatilor de prevenire si protectie a muncii, vor sti sa organizeze activitati de protectie a muncii, vor cunoaste care sunt mijloacele materiale si tehnice necesare securitatii si sanatatii in munca, vor avea capacitatea sa informeze si sa instruiasca lucratorii din domeniul SSM, vor cunoaste care este rolul lor in cercetarea evenimentelor care produc incapacitatea temporara de munca, vor avea competenta sa verifice respectarea prevederilor legale in domeniul SSM.

Beneficii: Lector experimentat, aplicatii practice, diploma ANC

Durata: 4 zile (6 ore pe zi).

Locatie: sediul Euro Best Team (Str. Lt. Stefan Marinescu, nr. 9, sector 1, Bucuresti).

Tematica abordata este urmatoarea:

-Legistatia actualizata in domeniul securitatii si sanatatii in munca (SSM);

-Obiectivele specialistului de securitatea si sanatatea in munca (SSM);

-Riscurile si solutiile de prevenire a riscurilor in organizatie;

-Riscuri pe sectoare si solutii de prevenire si de solutionare;

-Riscurile profesionale pe categorii; evaluare, definire si descriere, prevenire;

-Primul ajutor in caz de urgent;

-Informarea, consultarea, instruirea ┼či participarea lucratorilor in acest proces;

-Semnalizarea SSM;

-Echipamentul de protectie;

-Masuri de protectie in cadrul organizatiei.

Lectorul cursului este doamna Daniela Morar. Daniela este trainer autorizat cu o experienta de peste 15 ani, predand cursuri acreditate in domenii precum: sanatate si securitate in munca, managementul calitatii, formator de formatori, sisteme integrate de management, management de mediu, auditor de mediu. Daniela detine certificari recunoscute de Organizatia Europeana pentru calitate (EOQ) si British Standards Institution (BSI) ca manager, consultant si auditor in domeniul calitatii, mediului, securitate si sanatate ocupationala, securitatea informatiei. Totodata, Daniela este absolventa a Facultatii de Electronica si Telecomunicatii Bucuresti si a cursului post-universitar “Auditul securitatii, sanatatii in munca si evaluarea riscurilor”.

Pentru detalii si inscriere va asteptam pe site-ul nostru www.eurobestteam.ro

Madalina Nedelcu – 0726.615.538 – Director formare

madalina.nedelcu@eurobestteam.ro

Despre EURO BEST TEAM SRL

Euro Best Team ofera servicii de training si consultanta in domeniul fondurilor structurale si a elaborat numeroase proiecte pentru companii nationale, multinationale, institutii publice, ong-uri. Printre clientii EBT se regasesc urmatoarele institutii: Guvernul Romaniei, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Ministerul Mediului, Padurilor si Apelor, Ministerul de Interne, Consiliul Concurentei si altele.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/euro-best-team/curs-acreditat-inspector-ssm-40-ore