Curs acreditat Manager Sistem Mediu 28 apr.-13 mai 2011, Cam. de Com. Bucuresti

BUCURESTI - 4 aprilie 2011

Comunicat tip General in Afaceri

Euro Best Team are placerea de a va anunta organizarea cursului autorizat de Manager Sistem de Mediu, ce se va desfasura la Camera de Comert Bucuresti sau la sediul EBT (in functie de numarul celor inscrisi), pe o durata de 4 zile. Perioada de desfasurare a cursului va fi: 28-29 aprilie si 5-6 mai 2011. Examenul de absolvire va avea loc pe data de 13 mai 2011. OFERTA: Pentru inscrieri pana la data de 5 aprilie 2011 taxa de participare este 800 de lei si include costurile privind suportul de curs, pauze de cafea, testele de verificare, taxe de examen si certificare CNFPA. Dupa aceasta data taxa de perticipare este de 1000 de lei. LOCURI GRATUITE: Pentru grupuri mai mari de cinci persoane, Euro Best Team ofera cadou taxa de participare pentru a sasea persoana.

Curs acreditat Manager Sistem Mediu 28 apr.-13 mai 2011, Cam. de Com. Bucuresti

Atributii si responsabilitati in domeniul protectiei mediului si/sau calitatii.

Cursul ofera participantilor cunostintele teoretice si practice necesare construirii, exploatarii si optimizarii sistemului de management de mediu la nivelul organizatiei. Cursantii vor beneficia de analiza aprofundata a cerintelor standardului ISO 14001. Cursantilor li se vor pune la dispozitie instrumente si tehnici specifice de implementare, cu care se vor familiariza pe parcursul unor studii de caz. O atentie deosebita se va acorda adaptarii SMM la particularitatile fiecarei organizatii.

FORMULAR DE INSCRIERE

Pentru ce te pregateste?

    Proiectarea sistemului de management de mediu;Organizarea si supravegherea auditului de mediu;Monitorizarea si corectarea periodica a managementului de mediu;Proiectarea si gestionarea sistemului informational al managementului de mediu;Oganizarea departamentului de protectie a mediului;Planificarea activitatilor de protectie a mediului.

 

Unde este recunoscut programul?

Programul este acreditat de statul roman prin Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, iar certificatul eliberat la absolvire de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor este recunoscut atat la nivel national cat si in statele membre ale Uniunii Europene.

Pentru recunosterea internationala a certificatelor CNFPA eliberate dupa finalizarea cursului este necesara apostilarea (tari semnatare ale Conventiei de la Haga) sau supralegalizarea (tari nesemnatare ale Conventiei de la Haga).

 

Cine se poate înscrie?

Programul se adreseaza responsabililor de mediu, salariatilor cu atributii in domeniul protectiei mediului care doresc o calificare profesionala atestata printr-o diploma recunoscuta oficial, personalului cu atributii de control si verificare in domeniul protectiei mediului din cadrul administratiei centrale sau locale, altor persoane interesate.

Metoda de instruire

Programul utilizeaza tehnici europene de predare si intruire, se bazeaza pe interactivitate, aplicatii, exercitii si ofera participantilor posibilitatea de a-si dezvolta rapid aptitudinile, abilitatile si competentele specifice profesiei de manager de mediu.

Structura cursului:

Cursul este structurat in doua sesiuni: teoretica si practica

Sesiunea teoretica se desfasoara pe parcursul a 4 zile, iar cea practica pe parcursul a 4 zile.

 

Sesiune teoretica I - 28 - 29 aprilie

    Cadrul institutional European; Politica de dezvoltare durabila;Programul Operational Sectorial de Mediu;Seria de standarde ISO;Solutii pentru reducerea impactului asupra mediului;Stabilirea procedurilor sistemului managementului de mediu;

 

Sesiune teoretica II - 5 - 6 mai

    Proiectarea unui sistem de management de mediu;Analiza impactului de mediu;Corelarea programelor de mediu cu restul programelor institutiei;Organizarea si supravegherea auditului de mediu; Reducerea riscurilor de poluare accidentala;Corectare politicilor de mediu;Reglementari in domeniul managementului de mediu: EMAS II, seria ISO 14000.

EXAMEN: 13 mai 2011 

Aplicatii practice:

Strategie de management de mediu, program de mediu, proiect POS- Mediu.

Aplicatiile practice vor constitui baza realizarii unui proiect individual pe care participantii il vor sustine in cadrul examenului final de certificare, in prezenta reprezentantilor CNFPA.

Lectorul cursului este Raluca Lazea

Raluca este consultant si trainer in domeniul mediului de 10 ani si este specializata in evaluarea, proiectarea si implementarea sistemelor de management al mediului. Este absolventa a Facultatii de Matematica – Tehnologie Informatica si  a Facultatii de Management , Marketing in Afaceri Economice- Management.  A urmat numeroase cursuri de perfectionare in domeniul mediului, in tara si in strainatate. In 2006 a urmat cursulul GREEN GLOBE(standard specific in turism care vizeaza respecatrea celor mai inalte cerinte privind protejarea mediului inconjurator) si la cursul TRUST MARK (marca calitatii in constructii), cursuri sustinute de lectori din Marea Britanie. A organizat numeroase cursuri de auditori de mediu si management de mediu si a realizat in cadrul organizatiilor instruiri interne (inchise) in domeniul mediului si al calitatii. In ultimii ani a colaborat la numeroase proiecte finantate prin Programului Transfrontalier RO-BG 2007-2013 si a elaborat un proiect de finantare in valoare de 5.8  milioane euro ce are ca  scop protejarea mediului inconjurator. In cadrul programului POS CC E, Raluca a elaborat proiecte de finantare privind implementarea standardului de mediu si calitate in cadrul organizatiilor. In cadrul Euro Best Team, Raluca Lazea este lector al pentru cursurile Auditor de Mediu si Manager Sistem de Mediu. 

 

Conditii de inscriere

 

Pentru inscriere va rugam sa trimiteti formularul de inscriere la office@eurobestteam.ro si veti primi o confirmare de participare de la organizatori.

Persoana de contact: Daniela Radu - 0726.615.538

Despre EURO BEST TEAM SRL

Euro Best Team este o companie infiinţată de consultanţi recunoscuţi în domeniul managementului de proiect, formare profesională, comunicare şi relaţii publice, şi furnizeză servicii de consultanţă privind accesarea fondurilor structurale şi training, organizând următoarele cursuri: Manager de Proiect, Formator de Formatori, Expert achiziţii publice, Manager resurse umane, Manager de mediu, Auditor de mediu, Auditor de calitate, Inspector de muncă, Relaţii publice si comunicare, Publicitate, Reporter radio, Reporter TV. Clienţii şi partenerii firmei sunt companii prestigioase cu capital românesc şi străin precum şi numeroase instituţii de stat. Mai multe informatii gasiţi pe site-ul nostru www.eurobestteam.ro.