Curs Analiza Cost Beneficiu-Studii fezabilitate - 16-17 iunie 2011, Bucuresti

BUCURESTI - 4 mai 2012

Comunicat tip General in Administratie Publica, Afaceri, Industrie

Euro Best Team organizeaza, in perioada 16-17 iunie 2012, cursul Analiza Cost Beneficiu la Camera de Comert si Industrie Bucuresti sau la sediul EBT (in functie de numarul celor inscrisi). Taxa de participare pentru acest curs este de 800 de lei+TVA. Taxa include toate taxele de participare si evaluare. LOCURI GRATUITE: Pentru grupuri mai mari de cinci persoane, Euro Best Team ofera cadou taxa de participare pentru a sasea persoana.

Curs Analiza Cost Beneficiu-Studii fezabilitate - 16-17 iunie 2011, Bucuresti

Formularul de inscriere se completeaza pe site-ul www.eurobestteam.ro

AGENDA CURSULUI:

Durata cursului este de 2 zile, 6 ore pe zi, de dimineata de la orele 9.00 pana dupa amiaza la orele 17.00. 

Ziua 1 

09:00 - 10:30 Definitia ACB

                    Ce este ACB si de ce se realizeaza

                    Cand se realizeaza ACB

10:30 - 10:45 Pauză de cafea

10:45 - 12:15 Abordarea metodologica generala

                    Etape in realizarea ACB

                    Identificarea investitiei si definirea obiectivelor

12:15 - 13:45 Pauza de pranz

13:45 - 15:15 Analiza optiunilor si alegerea alternativei optime

15:15 - 15:30 Pauza de cafea

15:30 – 17:00 Analiza financiara-obiectivele si scopul analizei

                    Calcularea fluxurilor financiare

                    Principii pentru realizarea proiectiilor financiare

                    Sustenabilitatea financiara

Ziua 2

09:00 - 10:30 Recapitulare ziua 1

110:30 - 10:45 Pauza de cafea

10:45 - 12:15 Analiza economica-obiective si scop

                    Corectii fiscale si conversia preturilor

                    Integrarea externalitatilor

12:15 - 13:45 Pauza de prânz

13:45 - 15:15 Analiza de risc

                     Analiza de senzitivitate.

15:15 - 15:30 Pauza de cafea

15:30 – 17:00 Exemple de ACB

 

Lectorul cursului:

 

Natalia Cirimpei

Natalia Cirimpei este consultant pe proiecte cu finantare europeana si a granturilor nerambursabile. Pana in prezent ea a realizat  evaluarea unui numar de 150 de cereri de finantare in cadrul programelor Phare, Ispa, Sapard, Banca Mondiala, POR, POSCCE, atat din punct de vedere tehnic cat si financiar-economic. A intocmit si evaluat documentatii pentru proiecte de infrastructura de transport, turism, social, educatie, sanatate, IMM si intreprinderi mari. Totodata, a facut parte din comisia speciala de evaluare a proiectelor din cadrul Programelor Integrate de Dezvoltare Urbana, a caror valoare estimativa depaseste 40 mln Euro. Experienta sa nationala este completata de calitatea de consultant de afaceri pentru multinationale din Europa Centrala si de Est, realizand planuri de rentabilitate financiara, scheme de parteneriat si analiza acestora avand in vedere pe de o parte standardele Grupului, iar, pe de alta parte, specificul legislativ, de piata al tarilor de implementare. Natalia este absolventa Academiei de Studii Economice din Bucuresti, detine diploma de MBA Romano-Canadian si a finalizat un Master in Stiinte Europene de pe langa Institutul Friedrich Schiller. Din 2007 pana in present,  Natalia urmeaza sesiunile de dezvoltare organizationala, avand calitatea de consilier organizational si coach. In cadrul companiei Euro Best Team ea preda Cursul de Analiza Cost Beneficiu - studii fezabilitate.  

 

Conditii de inscriere

Pentru inscriere va rugam sa completati si sa trimiteti formularul de inscriere de pe site. Ulterior veti fi contactat de organizator pentru alte detalii privind desfasurarea cursului. In prima zi de curs  va rugam sa aduceti formularul in original semnat si stampilat (daca este cazul), precum si o copie a cartii de identitate.

Persoana de contact: Madalina Nedelcu- 0726.615.538

www.eurobestteam.ro

Despre EURO BEST TEAM SRL

Euro Best Team este o companie infiinţată de consultanţi recunoscuţi în domeniul managementului de proiect, formare profesională, comunicare şi relaţii publice, şi furnizeză servicii de consultanţă privind accesarea fondurilor structurale şi training, organizând următoarele cursuri: Manager de Proiect, Formator de Formatori, Expert achiziţii publice, Manager resurse umane, Manager de mediu, Auditor de mediu, Auditor de calitate, Inspector de muncă, Relaţii publice si comunicare, Publicitate, Reporter radio, Reporter TV. Clienţii şi partenerii firmei sunt companii prestigioase cu capital românesc şi străin precum şi numeroase instituţii de stat. Mai multe informatii gasiţi pe site-ul nostru www.eurobestteam.ro.