Curs ANTIFRAUDA - preocupare majora pentru fondurile europene

BUCURESTI - 26 mai 2014

Comunicat tip Administrativ / Management in Administratie Publica, Finante / Contabilitate, Cursuri

Euro Best Team va invita sa participati in perioada 9 – 13 iunie 2014 la cursul Antifrauda, preocupare majora pentru fondurile europene, organizat in parteneriat cu ANFP .

Curs ANTIFRAUDA - preocupare majora pentru fondurile europene

Cursul Antifrauda - preocupare majora pentru fonduri europene se adreseaza personalului din administratia publica si vizeaza probleme legate de prevenirea si combaterea neregulilor, fraudelor, conflictelor de interese si a incompatibilitatilor in gestionarea fondurilor europene. Bineinteles, nu puteau fi ocolite achizitiile publice, un vesnic punct nevralgic, atat prin importanta lor deosebita, cat si ca urmare a numeroaselor modificari legislative din domeniu. Mai mult, un alt beneficiu notabil este acela ca o cunoastere si aplicare optima a normelor legale in domeniu poate contribui major la evitarea corectiilor financiare aplicate in cadrul proiectelor europene din cauza achizitiilor publice realizate eronat.

Intr-o maniera interactiva, cu ajutorul exercitiilor, a studiilor de caz, a exemplelor practice prezentate, precum si a analizei si interpretarii normelor legale, participantii la acest curs vor dobandi mijloacele necesare pentru buna cunoastere a situatiilor ce intra sub incidenta acestui fenomen, precum si pentru prevenirea si combaterea lor.

Tematica abordata

Definitii, delimitari conceptuale: neregula, frauda, conflict de interese, incompatibilitate;Cadrul legislativ european si national;Corectiile financiare. Prevenire;Sisteme si indicatori de fraudare;Evaziunea fiscala. TVA returnare/rambursare;Institutii cu competente in domeniu. AM, DNA, DLAF, ANI, instantele de judecata;

 Lector: Violeta Stefanescu

Violeta Stefanescu este consultant in domeniul achizitiilor publice si al accesarii si implementarii fondurilor europene si trainer autorizat cu vasta experienta, formand peste 1.500 de cursanti, atat din sectorul public – administratie publica centrala si locala, cat si din sectorul privat, in domenii precum: achizitii publice, accesarea si implementarea fondurilor europene, inclusiv evitarea corectiilor financiare in cadrul proiectelor cofinantate din fonduri europene, prevenirea si combaterea coruptiei, manager proiect, traduceri juridice.

Calendar desfasurare curs:

Curs

Perioada de desfasurare

2014

Locatie

Cost Curs

Cost Cazare

Camera single

Cost Cazare Camera Dubla

Antifrauda, preocupare majora pentru fondurile europene

9 – 13 iunie

Constanta - Hotel Capri

950

1150

1050

14 – 18 iulie

Constanta  - Hotel Capri

950

1150

1050

18 – 22 august

Mamaia - Hotel Perla

950

1300

1200

15 – 19 septembrie

Sibiu – Hotel Ibis

950

1150

1000

Pentru detalii si inscriere va asteptam pe site-ul nostru www.eurobestteam.ro

Neagu Andreea - telefon 0722.401.346, e-mail: andreea.neagu@eurobestteam.ro

Despre EURO BEST TEAM SRL

Euro Best Team ofera servicii de training si consultanta in domeniul fondurilor structurale si a elaborat numeroase proiecte pentru companii nationale, multinationale, institutii publice, ong-uri. Printre clientii EBT se regasesc urmatoarele institutii: Guvernul Romaniei, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Ministerul Mediului, Padurilor si Apelor, Ministerul de Interne, Consiliul Concurentei si altele.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/euro-best-team/curs-antifrauda-preocupare-majora-pentru-fondurile-europene