Curs Asistent Relatii Publice si Comunicare – acreditat ANC

BUCURESTI - 21 ianuarie 2014

Comunicat tip Administrativ / Management in Administratie Publica, Arta & Entertainment, Politic

Live site

Inscrie-te la Curs Asistent Relatii Publice si Comunicare din data 28 ianuarie si beneficiaza GRATUIT de orice curs acreditat ANC, din luna februarie 2014, din calendarul de cursuri EBT.

e comunicare

e comunicare

 Oamenii se urăsc pentru că se tem, se tem pentru că nu se cunosc și nu se cunosc pentru că nu comunică. 

Martin Luther King

 Euro Best Team va invita la Cursul Comunicare si Relatii Publice care va avea loc in perioada 28 ian - 12 feb 2014, la Bucuresti. Cursul de comunicare este acreditat de Autoritatea Nationala pentru Calificari si pregateste specialisti cu atributii in coordonarea departamentelor de comunicare din cadrul institutiilor publice si companiilor  private, nationale si multinationale, precum si persoane care doresc sa inceapa o cariera in domeniul PR-ului si comunicarii publice.

Cursul de Relatii Publice si Comunicare faciliteaza inţelegerea conceptului de imagine şi a importantei sale pentru organizatie, cunoasterea activitaţilor principale de PR, a elementelor de baza pentru realizarea unei strategii de relatii publice; noyiuni despre specialistul în relatii publice şi gestionarea crizelor.

In cadrul cursului, participantii experimenteaza toate instrumentele de comunicare folosite in mod curent in cadrul departamentelor de comunicare: analiza de nevoi, elaborare strategie de comunicare, colaborarea cu conducerea institutiei, cu departamentele de marketing, resurse umane, productie, precum si cu alte departamente care pun la dispozitie informatii necesare procesului de comunicare externa. De asemenea, pe parcursul cursului sunt elaborate strategii de comunicare interna, redactare comunicat de presa, redactare drept la replica, informatie de presa, redactare interviu, organizare conferinta de presa, dezvoltarea relatiei cu presa, gestionarea situatiilor de criza care genereaza prejudicii de imagine, precum si organizarea de evenimente specifice organizatiei.

La Cursul de Comunicare si Relatii Publice participa de obicei manageri care doresc sa deprinda instrumente de comunicare in vederea dezvoltarii eficiente a afacerii, asistenti manager care indeplinesc si functii de comunicare publica, functionari publici din cadrul departamentelor de comunicare ale ministerelor, primariilor, consiliilor judetene, manageri de resurse umane preocupati de comunicarea organizationala interna, manageri de proiecte care doresc sa-si dezvolte abilitatile de comunicare in relatia cu echipa pe care o coordoneaza, precum si tinerilor absolventi care doresc sa inceapa o cariera de PR pe piata de munca in plina crestere.

Competentele dobandite in cadrul cursului de comunicare si relatii publice permit desfasurarea activitatii de PR, cu succes, atat in firme mici cat si in cadrul departamentelor de relatii publice din companii sau institutii publice.

Inscrie-te la Curs Asistent Relatii Publice si Comunicare din data 28 ianuarie si beneficiaza GRATUIT de orice curs acreditat ANC, din luna februarie 2014, din calendarul de cursuri EBT.

Pentru validarea ofertei completati formularul de inscriere Relatii Publice si Comunicare si apoi completati formularul curs acreditat ANC. Completati in aceeasi zi ambele formulare iar pentru validarea ofertei trimiteti un e-mail la madalina.nedelcu@eurobestteam.ro si anuntati ca v-ati inscris la cursul Asistent Relatii Publice si din data 28 ianuarie 2014 si aveti gratuit cursul X acreditat ANC din calendarul februarie 2014.

Lectorul cursului este Liviu Dragoman - Liviu detine o experienta de peste 10 ani in domeniul comunicarii si relatiilor publice. A ocupat functii de conducere in structuri guvernamentale de informare si relatii publice si a detinut functia de manager pentru numeroase proiecte nationale si internationale. Este absolvent al Facultatii de drept din Craiova si a obtinut titlul de doctor la Universitatea Nationala de Aparare din Bucuresti. Este absolvent al Colegiului National de Aparare si a unor cursuri de specializare in domeniul comunicarii, relatiilor publice si gestionarii crizelor. A conceput si condus importante campanii de comunicare si relatii publice atat pentru sectorul guvernamental cat si pentru cel privat.

 

Pentru detalii privind inscrierea va asteptam pe siteul nostru www.eurobestteam.ro

 Madalina Nedelcu – 0726.615.538 – Director formare

madalina.nedelcu@eurobestteam.ro

Despre EURO BEST TEAM SRL

Euro Best Team ofera servicii de training si consultanta in domeniul fondurilor structurale si a elaborat numeroase proiecte pentru companii nationale, multinationale, institutii publice, ong-uri. Printre clientii EBT se regasesc urmatoarele institutii: Guvernul Romaniei, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Ministerul Mediului, Padurilor si Apelor, Ministerul de Interne, Consiliul Concurentei si altele.