Curs Consiliere si Orientare in Cariera - acreditat ANC

BUCURESTI - 27 mai 2014

Comunicat tip Administrativ / Management in Afaceri, ONG, Cursuri

Live site

Euro Best Team va invita la cursul Consilier orientare privind cariera , organizat in perioada 14 – 28 iulie 2014, la sediul EBT din Bucuresti.

Curs Consiliere si Orientare in Cariera - acreditat ANC
 Trebuie sa incerci necontenit sa urci foarte sus, daca vrei sa poti sa vezi foarte departe. 

Constantin Brancusi

Succesul este o alegere!

De ce să investesc într-un curs de consiliere în carieră?

1.Te poti angaja in cadrul unui proiect POSDRU pe un post de consilier in cariera.

2.Iti poti deschide propria afacere pentru a oferii servicii de consiliere profesionala: calificare, recalificare, plasare,  dezvoltare abilitati si competente.

3.Iti poti schimba imaginea in cadrul organizatiei in care lucrezi si te poti ocupa de evaluarea resurselor umane, elaborarea strategiei de dezvoltare a resurselor umane.

4.Poti beneficia de informatii absolut necesare pentru a face performanta in gestionarea resurselor umane, in cadrul unei companii sau in cadrul proiectelor care vizeaza dezvoltarea resurselor umane.

In cadrul cursului Consilier orientare privind cariera, participantii vor identifica activitatile specifice consilierii in cariera, ce vizeaza aspecte de natura cognitiva - prin informarea clientului cu privire la oportunitatile de dezvoltare a carierei si promovare profesionala, afectiva - prin metode de autocunoastere si tehnici de imbunatatire a performantelor individuale, formare permanenta, ameliorarea imaginii de sine si cristalizarea unei atitudini pozitive fata de munca si de natura actionala- consilierea in vederea luarii deciziilor, planificarea si punerea in practica a actiunilor, de utilizare in mod corespunzator a tehnicilor de cautare a unui loc de munca, si uneori consilierea pentru activitati de timp liber.

Cursul Consilier orientare privind cariera se adreseaza: specialistilor din domeniul administrativ, comercial, specialistilor in domeniul resurselor umane si de personal ce furnizeaza servicii legate de politicile de personal, managerilor de companii, psihologilor, angajatilor din departamentele de relatii publice si comunicare, persoanelor care doresc sa se reorientaze in cariera, pedagogilor, asistentilor sociali, absolventilor de drept sau stiinte socio-umane, persoanelor care doresc sa fie mentori oferind sfaturi cu privire la orientarea profesionala, identificarea unui loc de munca, angajarea, sustinerea post angajare, evaluarea vocationala.

Aplicatii practice: expuneri, activitati de grup, jocuri de rol, aplicarea de chestionare, modele de documentatii specifice activitatilor de informare, orientare si consiliere profesionala, realizarea de materiale suport pentru activitatea de orientare şi consiliere profesională.

Pentru informatii legate de pret si inscriere, va asteptam pe adresa siteului nostru: www.eurobestteam.ro

Persoana contact:

Tel: 0726.615.538 – Madalina Nedelcu - Manager formare

e-mail: madalina.nedelcu@eurobestteam.ro

 

Despre EURO BEST TEAM SRL

Euro Best Team ofera servicii de training si consultanta in domeniul fondurilor structurale si a elaborat numeroase proiecte pentru companii nationale, multinationale, institutii publice, ong-uri. Printre clientii EBT se regasesc urmatoarele institutii: Guvernul Romaniei, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Ministerul Mediului, Padurilor si Apelor, Ministerul de Interne, Consiliul Concurentei si altele.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/euro-best-team/curs-consiliere-si-orientare-in-cariera-acreditat-anc