Curs Contabilitate in Program SAGA

BUCURESTI - 27 ianuarie 2014

Comunicat tip Administrativ / Management in Educatie / Cultura, Finante / Contabilitate

Live site

Inscrie-te la cursul Inspector Resurse Umane din data 01 februarie 2014 si beneficiaza de un curs gratuit Contabilitate in program SAGA din data 04 februarie 2014! Cursul are caracter intensiv si pregateste participantii pentru evidenta contabila si de stocuri, in partida simpla, cu aplicatii in programul SAGA, program foarte utilizat de catre persoanele fizice autorizate, cabinetele de avocatura si notariat, asociatii de proprietari, cabinete medicale, experti financiari si alte profesii liberale.


Warning: Illegal string offset 'html' in /var/www/html/comunicate/tmp/templates_c/5cace39557f6621ec4af4fbcc1eeba6d00118cff.file.index.html.php on line 341

Warning: Illegal string offset 'html' in /var/www/html/comunicate/tmp/templates_c/5cace39557f6621ec4af4fbcc1eeba6d00118cff.file.index.html.php on line 343
F
Curs Contabilitate in Program SAGA
 Cel ce crede numai în lucruri posibile, nu mai e poet, ci contabil. 

Valeriu Butulescu

Euro Best Team va invita sa participati la Curs Contabilitate in program SAGA, organizat la Bucuresti, in perioada 04 – 18 februarie 2014, la sediul EBT. Cursul este acreditat de Autoritatea Nationala pentru Calificari si ofera un cadrul de instruire si formare in contabilitate informatizata - program SAGA.

Satisfactia profesionala si managementul timpului afecteaza in mod direct performantele individuale. De aceea, Euro Best Team va ofera un curs de contabilitate informatizata, curs ce reprezinta primul pas pe care trebuie sa-l faceti daca doriti sa va specializati in profesie.

 Aplicatii practice: registrul jurnal de incasari si plati, impozitul pe profit, salariile, declaratiile fiscale, imobilizarile, evidenta stocurilor, repartizare cheltuieli, evidenta intrari si iesiri de numerar din casierie, evidenta operatiuni din contul bancar.

Experienta de peste 10 ani a lectorului si profesionalismul cu care sustine acest curs, ajuta participantii sa deprinda rapid tehnicile utilizarii eficiente a programului.

Cursul de contabilitate are o durata de 4 zile, 6 ore pe zi, si se desfasoara la sediul EBT din str.Lt. Stefan Marinescu nr.9, sect 6 Bucuresti, in intervalul orar: 9.00-17.00.

Lectorul cursului este Luminita Neagoe. Luminita este trainer autorizat CNFPA cu o experienta de peste 10 ani in domeniul resurselor umane, iar in cadrul Euro Best Team preda cursurile de Inspector Resurse Umane, Inspector Salarii si Auditor de calitate si Contabilitate SAGA. Luminita Neagoe a absolvit Academia de Studii Economice si Facultatea de Drept din Bucuresti si este absolventa a Masterului in Contabilitate, Control si Expertiza, in cadrul ASE Bucuresti.  Luminita este Expert Contabil, membru autorizat al Corpului Expertilor Contabili si Contabililor din Romania si are experienta in consultanta privind elaborarea documentatiei de certificare a calitatii, precum si in procesele de gestiune a resurselor umane.

Inscrie-te la cursul Inspector Resurse Umane din data 01 februarie 2014 si beneficiaza de un curs gratuit Contabilitate in program SAGA din data 04 februarie 2014!

Pentru validarea ofertei completati formularul de inscriere pentru cursul Inspector Resurse Umane si apoi completati formularul curs Contabilitate . Completati in aceeasi zi ambele formulare iar pentru validarea ofertei trimiteti un e-mail la madalina.nedelcu@eurobestteam.ro si anuntati ca v-ati inscris la cursul Inspector Resurse Umane din 01 februarie 2014 si aveti gratuit cursul Contabilitate SAGA din 04 februarie 2014.

Pentru validarea ofertei completati formularul de inscriere pentru cursul Inspector Resurse Umane si apoi completati formularul curs Contabilitate. Completati in aceeasi zi ambele formulare iar pentru validarea ofertei trimiteti un e-mail la madalina.nedelcu@eurobestteam.ro si anuntati ca v-ati inscris la cursul Inspector Resurse Umane din 01 februarie 2014 si aveti gratuit cursul Contabilitate SAGA din 04 februarie 2014.

Madalina Nedelcu – 0726.615.538 – Manager formare

madalina.nedelcu@eurobestteam.ro

www.eurobestteam.ro

Despre EURO BEST TEAM SRL

Euro Best Team ofera servicii de training si consultanta in domeniul fondurilor structurale si a elaborat numeroase proiecte pentru companii nationale, multinationale, institutii publice, ong-uri. Printre clientii EBT se regasesc urmatoarele institutii: Guvernul Romaniei, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Ministerul Mediului, Padurilor si Apelor, Ministerul de Interne, Consiliul Concurentei si altele.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/euro-best-team/curs-contabilitate-in-program-saga