Curs Expert Accesare Fonduri Structurale si de Coeziune Europene

BUCURESTI - 9 ianuarie 2014

Comunicat tip General in Afaceri, HR, Cursuri

Live site

Euro Best Team pregateste echipa de experti pentru noile Programe Operationale pentru perioada 2014 - 2020 si noile strategii sectoriale. S-au publicat noile regulamente pentru investitiile politicii de coeziune, companiile se pregatesc pentru urmatorul exercitiu financiar, Euro Best Team se pregateste sa instruiasca participantii la cursul Expert Accesare Fonduri Structurale.

Curs Expert Accesare Fonduri Structurale si de Coeziune Europene
 Numai împreună putem contracara efectele crizei și putem ieși din această situație mai puternici. Avem la dispoziție noi instrumente și o nouă ambiție. Nu ne mai rămâne decât să trecem la acțiune.  

José Manuel BARROSO

Profita de experienta lectorilor nostri de la cursul Expert accesare Fonduri Structurale acumulata in exercitiul financiar anterior si vino la curs ca sa obtii competentele de expert in accesare fonduri structurale si de coeziune europene. Primul curs EAFS incepe pe 16 ianuarie 2014.


In acest moment, peste 2500 de specialisti instruiti in cadrul cursului Expert Accesare Fonduri Structurale si de Coeziune Europene organizat in ultimii ani de Euro Best Team, lucreaza in structuri de elaborare, implementare si evaluare a proiectelor finantate din fonduri structurale.


IMPORTANT: Incepand cu luna iulie 2013, Euro Best Team este partener al Ministerului Fondurilor Europene in Acordul Cadru de prestari servicii pentru asigurarea unor experti care sa vina in sprijinul autoritatilor din sistemul de management al instrumentelor structurale.


Expertii trimisi de Euro Best Team in cadrul acordului cu MFE sunt: experti achizitii publice, evaluatori proiecte, experti solutionare contestatii, experti management, formatori experti fonduri structural si de coeziune, etc.


Cursul Expert Accesare Fonduri Structurale se desfasoara pe o parcursul a patru zile, iar a cincea zi are loc examenul de evaluare in vederea certificarii de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari.  Locatia  de desfasurare  a cursului este sediul EBT din str. Lt. Stefan Marinescu, nr, 9, sector 6, Bucuresti;

Lectorii cursului sunt Gabriel Zaharia si Liliana Glejaru.
Gabriel Zaharia este evaluator de proiecte cu finantare europeana de 10 ani, perioada in care a evaluat peste 500 de cereri de finantare in cadrul programelor PHARE (Asistenta Sociala si Resurse Umane), POSCCE (Energie Regenerabila), POR, POSDRU, PODCA, CBC Romania – Ucraina - Moldova, CBC Romania – Bulgaria, Bazinul Marii Negre 2007-2013 atat din punct de vedere tehnic cat si financiar. Gabriel Zaharia este un cunoscut consultant in proiectele internationale avand o experienta de 12 ani in management de proiect, achizitii publice, monitorizare si evaluare. (Gabriel Z. sustine cursul de saptamana)


Liliana Glejaru este trainer autorizat ANC in Management de Proiect, avand o experienta in formare de peste 10 ani. In paralel, desfasoara activitati de consultanta in domeniul fondurilor structurale si de coeziune, in activitati de scriere a proiectelor, precum si in implementarea lor. In ultimii ani, Liliana a sustinut peste 60 sesiuni de instruire atat pentru mediul privat, cat si pentru mediul public, in special, in domeniul managementului de proiect si accesarii fondurilor structurale. (Liliana G.sustine cursul de weekend)


Pentru detalii privind inscrierea va asteptam pe  site-ul nostru www.eurobestteam.ro
Madalina Nedelcu - 0726.615.538 – Director formare
madalina.nedelcu@eurobestteam.ro

Despre EURO BEST TEAM SRL

Euro Best Team ofera servicii de training si consultanta in domeniul fondurilor structurale si a elaborat numeroase proiecte pentru companii nationale, multinationale, institutii publice, ong-uri. Printre clientii EBT se regasesc urmatoarele institutii: Guvernul Romaniei, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Ministerul Mediului, Padurilor si Apelor, Ministerul de Interne, Consiliul Concurentei si altele.

Taguri: curseuro best team
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/euro-best-team/curs-expert-accesare-fonduri-structurale-si-de-coeziune-europene