Curs Expert Accesare Fonduri Structurale

BUCURESTI - 10 august 2012

Comunicat tip General in Afaceri, Educatie / Cultura, Politic

Euro Best Team organizeaza, in perioada 20 august - 3 septembrie 2012, in Bucuresti, un curs pentru Expert Accesare Fonduri Structurale ce se adreseaza reprezentantilor institutiilor publice locale si centrale, IMM-urilor, atat coordonatorilor, cat si asistentilor de proiecte, precum si tuturor celor ce doresc sa dezvolte proiecte prin accesarea de Fonduri Structurale.

                Obiectivele cursului:

Cunoasterea normelor legislative nationale si europene in domeniul accesarii fondurilor europene;

Evaluarea Ghidului Solicitantului si a criteriilor de eligibilitate;

Scrierea cererii de finantare;

Cunoasterea etapelor realizarii unui proiect;

Cunoasterea regulilor de monitorizare si control;

Realizarea analizei Cost-Beneficiu conform cerintelor europene;

Cunoasterea politicilor de achizitii publice necesare derularii proiectelor;

Insusirea deprinderilor privind incheierea contractului de finantare

               Perioda de desfasurare

Curs de weekend: 25-26 august, 1-2 septembrie si examen pe 8 septembrie 2012

Curs de saptamana: 20 - 21 august, 27-28 august, si examen pe 3 septembrie 2012

 

Formularul de inscriere precum si alte informatii, le gasiti pe siteul www.eurobestteam.ro

 

                Lectorii cursului:

Elena Pavel

Elena este consultant in domeniul fondurilor structurale si a elaborat proiecte atat pentru administratia locala, cat si pentru mediul privat. Absolventa a doua facultati, una in domeniul economic si politicilor europene si una in domeniul juridic, Elena este cadru universitar la Universitatea Romano-Americana unde preda cursuri din domeniul Economiei Uniunii Europene, Politicii de coeziune economica si sociala a Uniunii Europene si Administratiei Publice Europeane. De asemenea, este doctorand in domeniul relatiilor internationale cu o teza de doctorat in domeniul fondurilor structurale. A participat la numersoase cursuri de perfectionare, atat in tara cat si in strainatate, si a sustinut prelegeri la conferinte nationale si internationale.  Elena este trainer autorizat in Management de proiect, iar in cadrul Euro Best Team sustine cursul Manager de proiect in fonduri structurale si cursul Expert Accesare Fonduri Structurale si de Coeziune Europene.

Liliana Glejaru

Liliana este trainer autorizat CNFPA in Management de Proiect, avand o experienta in formare de peste 10 ani.  In paralel, ea desfasoara activitati de consultanta in domeniul fondurilor structurale si de coeziune, fiind implicata  in activitati de scriere a proiectelor, precum si in implementarea lor. Liliana este absolventa de Certificat Profesional Management de Proiect la Open University Business School si a colaborat cu organizatii specializate in training si consultanta. Liliana a lucrat si lucreaza in proiectarea instalatiilor industriale din cadrul industriei chimice, conducand importante proiecte pentru realizarea unor platforme industriale si instalatii din industria chimica. In ultimii ani, Liliana a sustinut peste 60 sesiuni de instruire atat pentru mediul privat, cat si pentru mediul public, in special, in domeniul managementului de proiect si accesarii fondurilor structurale. In cadrul Euro Best Team, Liliana sustine cursul Manager de proiect in fonduri structurale si cursul Expert Accesare Fonduri Structurale si de Coeziune Europene.

 

Despre EURO BEST TEAM SRL

Euro Best Team este o companie de training si de consultanta, infiinţată de consultanţi recunoscuţi în domeniul managementului de proiect, formare profesională, comunicare şi relaţii publice, şi furnizeză servicii de consultanţă privind accesarea fondurilor structurale şi training, organizând următoarele cursuri: Manager de Proiect, Formator de Formatori, Expert achiziţii publice, Manager resurse umane, Manager de mediu, Auditor de mediu, Auditor de calitate, Inspector de muncă, Relaţii publice si comunicare, Publicitate, Reporter radio, Reporter TV. Clienţii şi partenerii firmei sunt companii prestigioase cu capital românesc şi străin precum şi numeroase instituţii de stat. Mai multe informatii gasiţi pe site-ul nostru www.eurobestteam.ro.