Curs Expert Achizitii Publice, autorizat ANC. Din 28 februarie. Oferta SUPERAVANTAJOASA

BUCURESTI - 19 februarie 2013

Comunicat tip General in Administratie Publica, Afaceri, Constructii

Andrei Boros, absolvent Expert Achizitii publice, Euro Best Team, septembrie 2012: "Am facut cursul fiindca vroiam sa ma pun la punct cu legislatia actuala pe achizitii si sa inteleg mai bine care sunt criteriile si principiile care determina atribuirea contractului de achizitie publica. E un domeniu in care trebuie sa cunosti bine legea si toate secretele, iar la acest curs am gasit un lector foarte bine pregatit, care ne-a vandut multe „ponturi” legate de asociere, subcontractare, raspunsul la solicitarile de clarificare si greselile care se fac cel mai frecvent in intocmirea documentelor de calificare."

Perioada de desfasurare:  Curs de zi:  28 februarie -1 martie 2013, 7-8  martie 2013 si examen de certificare pe 14 martie 2013

Curs de seara: 19-20-21 martie , 26-27-28 martie 2013 si examen de certificare pe 3 aprilie 2013

Locatie: Bucuresti,  Camera de Comert si Industrie Buc. sau la sediul EBT, in functie de numarul cursantilor

Durata cursului: Curs de zi: 4 zile, 6 ore zilnic, intre orele 09.00-17.00

Curs de seara: 6 zile, 4 ore zilnic, intre orele 17.00-21.00

Pentru inscriere, click aici: http://eurobestteam.ro/expert-achizitii-publice  

Pretul cursului: 1400 lei. Completati PANA LA DATA DE 20 FEBRUARIE formularul de inscriere si beneficiati de reducerea de 50% din pret, adica 700 lei. GRATIS taxa de evaluare, certificatul ANC/CNFPA si suplimentul EUROPASS!

Locuri gratuite: Pentru doua persoane inscrise, Euro Best Team ofera gratuit taxa de participare pentru a treia persoana!

Cine poate participa: Programul se adreseaza atat persoanelor fizice cat si juridice, functionarilor publici din administratia publica centrala si locala, specialistilor din sectorul privat incadrati in compartimente cu atributii aferente procesului de planificare si asigurare a resurselor, persoanelor numite in cadrul comisiilor de intocmire a dosarelor si de evaluare a ofertelor ori desemnate ca reprezentand entitatea publica in procesul de achizitii, dar si altor persoane interesate de domeniu.

Obiectivele cursului:

Aplicarea corecta a legislatiei in vigoare la autoritatile contractante;Elaborarea strategiei de achizitii publice;Principii in elaborarea cerintelor de selectie si elaborare a caietului de sarcini;Intocmirea dosarului de licitatie publica;Derularea procedurilor specifice de achizitie publica;Gesionarea contestatiilor formulate in procedura de atribuire a contractului;Evaluarea ofertelor depuseAtribuirea contractului de achizitie publica;

Metoda de instruire: Programul utilizeaza tehnici europene de predare si instruire, se bazeaza pe interactivitate, aplicatii, exercitii si ofera participantilor posibilitatea de a-si dezvolta rapid aptitudinile, abilitatile si competentele specifice expertului in domeniul achizitiilor publice.

Unde este recunoscut programul: Cursul este recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si este autorizat de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor (CNFPA), la finalizarea lui acordandu-se un certificat de absolvire avizat de CNFPA. Programul de formare profesionala se finalizeaza cu un examen de absolvire organizat in conformitate cu Ordinul nr. 501/5.253/2003 al Ministrului Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei si al Ministrului Educatiei, Cercetarii si Tineretului, pentru aprobarea Metodologiei certificarii formarii profesionale a adultilor.

Certificatele eliberate la absolvirea cursurilor au regimul actelor de studii si sunt recunoscute la nivel national de catre Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, conform Ordonantei Guvernului Romaniei nr. 129/2000. Pentru recunosterea internationala a certificatelor CNFPA eliberate dupa finalizarea cursului este necesara apostilarea (tari semnatare ale Conventiei de la Haga) sau supralegalizarea (tari nesemnatare ale Conventiei de la Haga).

Trainerii cursului

Bogdan Puscas este trainer si consultant in domeniul Achizitiilor Publice cu o bogata experienta in elaborarea, evaluarea si incheierea contractelor de achizitii publice, atat pentru autoritatile locale cat si pentru mediul privat. A oferit consultanta si expertiza companiilor din mediul privat din Romania atat din perspectiva ofertantilor economici, cat si din cea a autoritatilor contractante in vederea gestionarii eficiente si a implementarii cu succes a procedurilor de achizitie publica in acord cu prevederile legislatiei achizitiilor publice in vigoare la nivel national si european. Bogdan a contribuit la elaborarea Programului Anual al Achizitiilor Publice in cadrul MECTS si a participat in calitate de expert coordonator la implementarea procedurilor de achizitii publice cu o valoare totala estimata de peste 300 milioane lei, in numeroase proiecte europene. In cadrul Euro Best Team, Bogdan sustine cursul de Expert Achizitii Publice, precum si cursurile de utilizare SEAP, atat pentru Autoritati Contractante, cat si pentru ofertanti.

 

Emmanuel Morel este expert in domeniul achizitiilor publice cu o experienta de 16 ani in domeniu. A sustinut numeroase sesiuni de training atat in tara cat si in strainatate. Emamnuel are o vasta experienta nationala si internationala, atat in zona ofertantilor cat si a contractantillor, in implementarea proiectelor finantate din fonduri europene si a acordat asistenta in domeniul achizitiilor publice in proiecte implementate in Franta, Anglia, Romania, Bulgaria, Kosovo. Emmanuel este trainer de 13 ani si a predat numeroase sesiuni de curs in achizitii publice in Franta, Anglia, Egipt iar in Romania preda cursul de experti achizitii publice pentru Ministerul Finantelor, UCVAP, Ministerul Mediului, organisme intermediare si autoritati publice locale. In cadrul Euro Best Team este trainer pentru cursul Expert Achizitii Publice.

Persoana de contact: 

Madalina Nedelcu

- 0726.615.538

-  madalina.nedelcu@eurobestteam.ro

Despre EURO BEST TEAM SRL

Euro Best Team este o companie de training si de consultanta, infiinţată de consultanţi recunoscuţi în domeniul managementului de proiect, formarii profesionale, comunicarii şi relaţiilor publice. Oferim servicii de consultanţă privind accesarea fondurilor structurale şi cursuri de perfectionare precum: Manager de Proiect, Formator de Formatori, Expert achiziţii publice, Manager resurse umane, Manager de mediu, Auditor de mediu, Auditor de calitate, Inspector de muncă, Relaţii publice si comunicare, Expert accesare fonduri structurale, etc. Clienţii şi partenerii firmei sunt companii prestigioase cu capital românesc şi străin precum şi numeroase instituţii de stat. In plus, Euro Best Team desfasoara singurele cursuri din Romania dedicate pregatirii candidatilor la Magistratura si INM. Mai multe informatii gasiţi pe site-ul nostru www.eurobestteam.ro