Curs Formator, acreditat ANC - Gratuit!

BUCURESTI - 3 februarie 2014

Comunicat tip Administrativ / Management in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Social

Live site

Inscrie-te la cursul Manager Proiect - Fonduri Europene, din data 26 martie 2014 si beneficiaza de cursul gratuit Formator, din data 8 februarie 2014. Cursul Formator este acreditat de Autoritatea Nationala pentru Calificari si se adreseaza persoanelor care doresc sa devina traineri cu abilitati de organizare, livrare si evaluare, in pregatirea profesionala a adultilor.

Ruxandra Enache, lector EBT

Ruxandra Enache, lector EBT

 Oamenii învaţă învăţând pe alţii.  

Seneca

Euro Best Team va invita sa participati la Curs Formator, acreditat ANC - gratuit, care va avea loc la Bucuresti, in perioada 8 - 21 februarie 2014, la sediul EBT.

Cursul Formator ofera metode inovatoare de predare si urmareste tot procesul de instruire, de la identificarea nevoii de pregatire pana la planificare, marketing, organizare si evaluare a cursantilor.

In cadrul modulului practic, cursantii vor avea sarcina individuala de a simula o sesiune de curs de formare, ajutandu-se de o prezentare in PowerPoint si alte elemente ajutatoare, pe care ei le considera necesare in justificarea metodei de formare propuse.

Participantii la cursul Formator vor intelege ca naturaletea, logica continutului si logica emotionala sunt elementele care ii vor ajuta sa obtina eficienta maxima, in ceea ce priveste insusirea si aplicarea cunostintelor invatate.

Cursul Formator, gratuit, se desfasoara pe parcursul a patru zile, iar a cincea zi va fi organizat examenul de evaluare, in vederea certificarii de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari. Dupa absolvire, participantii vor primi diploma de Formator acreditat si certificatul Europass in care sunt descrise toate competentele recunoscute la nivel european si care au fost dobandite pe parcursul cursului.

Beneficii

- veti renunta definitiv la abordarea traditionala de predare a unui curs;
- veti adopta un stil propriu, modern si profesionist;
- veti stapani tehnici de comunicare verbala si paraverbala;
- veti sti sa identificati nevoile de formare ale unei organizatii;
- veti sti foarte clar care sunt rolul si  responsabilitatile unui trainer;
- veti sti sa elaborati strategii si sa ganditi activitati care sa permita o invatare eficienta;
- veti sti sa organizati activitati de team-building pentru optimizarea activitatii angajatilor;  
- veti sti sa elaborati corect prezentari si suporturi de curs;
- veti sti sa evaluati corect abilitatile si progresul profesional dobandite in timpul cursului;
- veti putea preda in proiecte finantate din fonduri structurale – POSDRU, PODCA;
- veti putea sa livrati atat cursuri acreditate ANC cat si cursuri de autor.

Lectorul Cursului este Ruxandra Enache. Ruxandra activeaza in domeniul de training si consultanta de peste 10 ani, participand in programe de dezvoltare organizationala pe diferite teme in resurse umane, business management , management de proiect, dezvoltare de echipe si formare de traineri. A colaborat atat cu organizatii specializate in training si consultanta, dar si direct cu organizatii clienti precum mediul de afaceri si organizatii non-profit, administratii publice locale si institutii de invatamant. A sustinut numeroase sesiuni de training pentru adulti, tineri si copii din diferite medii sociale, atat in tara cat si in strainatate. Absolventa a programului de MBA si a cursului de Management de Proiect oferite de Open University Business School, UK, Ruxandra a participat la multe alte cursuri de formare oferite de companii specializate din tara si din strainatate. Ruxandra a lucrat in diverse domenii de activitate, precum administratie publica locala, institutii guvernamentale, mediul de afaceri si organizatii non-guvernamentale.  Ruxandra este acreditata pentru cursul Manager Resurse Umane si a sustinut peste 50 de sesiuni de training in domeniu.


Inscrie-te la cursul Manager Proiect Fonduri Europene din data 26 martie 2014 si beneficiaza de cursul Gratuit! Formator din data 8 februarie 2014.
    
Pentru validarea ofertei completati formularul de inscriere Manager Proiect - Fonduri Europene si apoi completati formularul curs Formator . Completati in aceeasi zi ambele formulare iar pentru validarea ofertei trimiteti un e-mail la madalina.nedelcu@eurobestteam.ro si anuntati ca v-ati inscris la cursul Manager Proiect din 26 martie 2014 si aveti gratuit cursul Formator din data 8 februarie 2014.    

Pentru detalii privind inscrierea va asteptam sa accesati pagina noastra de internet www.eurobestteam.ro

Madalina Nedelcu – 0726.615.538 - Director formare
madalina.nedelcu@eurobestteam.ro

Despre EURO BEST TEAM SRL

Euro Best Team ofera servicii de training si consultanta in domeniul fondurilor structurale si a elaborat numeroase proiecte pentru companii nationale, multinationale, institutii publice, ong-uri. Printre clientii EBT se regasesc urmatoarele institutii: Guvernul Romaniei, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Ministerul Mediului, Padurilor si Apelor, Ministerul de Interne, Consiliul Concurentei si altele.