Curs Inspector SSM - acreditat ANC!

BUCURESTI - 8 ianuarie 2014

Comunicat tip Administrativ / Management in Arta & Entertainment, Afaceri, Constructii

Live site

Euro Best Team va invita sa participati la cursul Inspector SSM care va avea loc in perioada 13 - 27 ianuarie 2014, la sediul EBT din Bucuresti. Cursul Inspector SSM ofera sansa unei cariere tuturor celor care doresc sa intre pe o piata atractiva, de mare actualitate legislativa, ce ofera posibilitati reale de insertie pe piata fortei de munca.

Curs Inspector SSM - acreditat ANC!
 Ador munca. Pot sa ma uit ceasuri intregi la un om care lucreaza. 

Jerome Klapca Jerome

Cursul Inspector SSM se adreseaza persoanelor care detin raspunderi specifice in domeniul securitatii si sanatatii  si care conform noilor prevederi legale, trebuie sa urmeze un program de pregatire in domeniul securitatii si sanatatii in munca, cu o durata de cel putin 40 de ore, cu continutul minim conform celui prevazut in anexa nr. 6 lit. A.(2) Indeplinirea cerintei prevazute la alin.(1) se atesta printr-un document de absolvire a programului de pregatire. De asemenea, la curs se pot inscrie si persoane care doresc sa-si schimbe profilul de activitate si sa devina inspector SSM. La curs se pot inscrie persoanele care au absolvit cel putin studiile medii.

Participantii la cursul Inspector Securitate si Sanatate in Munca (SSM) vor dobandi competente in realizarea activitatilor de prevenire si protectie a muncii, vor sti sa organizeze activitati de protectie a muncii in cadrul unei structuri, vor cunoaste care sunt mijloacele materiale si tehnice necesare securitatii si sanatatii in munca, vor avea capacitatea sa informeze si sa instruiasca lucratorii din domeniul SSM, vor cunoaste care este rolul lor in cercetarea evenimentelor care produc incapacitatea temporara de munca, vor avea competenta sa verifice respectarea prevederilor legale in domeniul SSM.

Sesiune teorerica

    Cadrul legislativ general referitor la securitatea si sanatatea in munca (SSM);Concepte de baza referitoare la securitatea si sanatatea in munca (SSM);Notiuni despre riscuri generale si prevenirea lor;Notiuni despre riscuri specifice si prevenirea lor in sectorul corespunzator unitatii;Evaluarea riscurilor profesionale;Acordarea primului ajutor;Informarea, consultarea, instruirea ┼či participarea lucratorilor in acest proces;Semnalizarea de securitate si sanatate in munca;Echipamentul de protectie;Masuri de protectie in diferite domenii de activitate.

Cursurile se desfasoara la sediul EBT din str. Lt Stefan Marinescu nr.9, sect 6, Bucuresti.

Lectorul cursului este Dana Morar.

Daniela Morar este trainer autorizat cu o experienta de peste 15 ani pe piata de training si preda  cursuri acreditate din domenii precum: sanatate si securitate in munca, managementul calitatii, formator de formatori, sisteme integrate de management, management de mediu, auditor de mediu.  Daniela Morar detine certificari recunoscute de Organizatia Europeana pentru calitate (EOQ) si British Standards Institution (BSI) ca manager, consultant si auditor in domeniul calitatii, mediului, securitate si sanatate ocupationala, securitatea informatiei. Dana Morar este absolventa a facultatii de Electronica si Telecomunicatii Bucuresti si a cursului post universitar “Auditul securitatii, sanatatii in munca si evaluarea riscurilor”.

Pentru detalii privind inscrierea, pretul cursului si modalitatea prin care puteti beneficia de reducere, va asteptam sa vizitati pagina noastra de internet: www.eurobestteam.ro


Persoana contact:
Tel:Madalina Nedelcu- 0726.615.538 – Director formare
e-mail: madalina.nedelcu@eurobestteam.ro

Despre EURO BEST TEAM SRL

Euro Best Team ofera servicii de training si consultanta in domeniul fondurilor structurale si a elaborat numeroase proiecte pentru companii nationale, multinationale, institutii publice, ong-uri. Printre clientii EBT se regasesc urmatoarele institutii: Guvernul Romaniei, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Ministerul Mediului, Padurilor si Apelor, Ministerul de Interne, Consiliul Concurentei si altele.