Curs intensie pentru admiterea la Magistratura. Gratuit: Curs Rationament Logic!

BUCURESTI - 11 septembrie 2012

Comunicat tip General in Afaceri, HR, CSR

O sansa in plus pentru cariera de magistrat

5 octombrie - 11 noiembrie 2012 (open)

Euro Best Team, partener de formare continua pentru Institutul National al Magistraturii

Euro Best Team, partener de formare continua pentru Institutul National al Magistraturii

Cui se adreseaza

Sunt invitati sa se inscrie absolventi ai facultatilor de drept precum si juristi din categoriile mentionate pe site-ul Institutului National al Magistraturii -  fostii judecatori si procurori care si-au incetat activitatea din motive neimputabile, personalul de specialitate juridica prevazut de art. 87 alin. 1 din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, avocatii, notarii, asistentii judiciari, consilierii juridici, personalul  de probatiune cu studii superioare juridice, ofiterii de politie judiciara cu studii superioare juridice, grefierii cu studii superioare juridice, persoanele care au indeplinit functii de specialitate juridica in aparatul Parlamentului, Administratiei Prezidentiale, Guvernului, Curtii Constitutionale, Avocatului Poporului, Curtii de Conturi sau al Consiliului Legislativ, din Institutul de Cercetari Juridice al Academiei Romane si Institutul Roman pentru Drepturile Omului, cadrele didactice din invatamantul juridic superior acreditat, precum si magistratii-asistenti de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, cu o vechime in specialitate de cel putin 5 ani, la data sustinerii testului grila, daca indeplinesc conditiile prevazute la art. 14 alin. (2) si, dupa caz, la art. 32 din Legea nr. 303/2004.

Obiectivele cursului:

    intelegerea modului de elaborare a grilelor de concursdeprinderea tehnicilor de abordare si solutionare a grilelor de concursstudii de caz pe baza grilelor de concurs ale sesiunilor de admitere anterioaresprijinirea candidatilor in consolidarea cunostintelor teoreticesimulare examene de admitere.

Programul urmareste sprijinirea candidatilor in procesul de pregatire la toate materiile de concurs

Drept civil - trainer Nicoleta Beatrice IrimieaDrept procesual civil – trainer Mircea DobreDrept penal, partea generala si partea speciala – trainer Emilian StanisorDrept procesual penal – trainer Florin Chiracu

Persoana de contact: Elena Farcas, 0722696843, elena.farcas@eurobestteam.ro 

Despre EURO BEST TEAM SRL

Euro Best Team este o echipă de consultanţi în management şi comunicare în afaceri, recunoscuţi pe piaţă pentru derularea a numeroase proiecte internaţionale, experţi certificaţi de universităţi de prestigiu la nivel internaţional. Euro Best Team oferă clienţilor săi pachete competitive de servicii de management şi comunicare, companiilor naţionale şi multinaţionale.