Curs intensiv admitere Magistratura – 16 decembrie 2011-12 februarie 2012, Bucuresti

BUCURESTI - 9 noiembrie 2011

Comunicat tip General in Afaceri

Euro Best Team organizeaza o noua sesiune a cursului intensiv pentru admiterea in Magistratura! La cursul de pregatire se pot înscrie atat cei care doresc sa participe la concursul INM cat si cei care doresc sa participe la concursurile organizate pentru admiterea in Magistratura. OFERTA: Pentru inscrieri pana la data de 1 decembrie 2011 beneficiati de taxa de participare redusa, respectiv 3500 de lei + TVA. Dupa aceasta data taxa de participare este de 4500 de lei + TVA. Mai multe detalii gasiti pe www.eurobestteam.ro

PERIOADA DE DESFASURARE: 16, 17, 18 decembrie 2011, 13, 14, 15, 20, 21, 22, 27, 28, 29 ianuarie, 3, 4, 5, 10, 11, 12 februarie 2012 - grupa in formare

FORMULARUL DE INSCRIERE- il puteti descarca de pe www.eurobestteam.ro

 

OFERTA: Trimiteti formularul de inscriere pana la data de 1 decembrie 2011 si beneficiati de taxa redusa de 3500 de lei + TVA. Dupa aceasta data taxa de inscriere este de 4500 de lei + TVA.

Cursul acoperă integral tematica de concurs aprobată de Consiliul Superior al Magistraturii, fiind un curs 100% practic si interactiv. Lectorii cursului sunt formatori autorizați si au o experiență practică  de peste 25 ani în cariera de magistrat și universitară. (vezi prezentare lectori)

 

 La cursul de pregatire se pot înscrie atat cei care doresc sa participe la concursul INM cat si cei care doresc sa participe la concursurile organizate pentru admiterea in Magistratura.

 

Obiectivele cursului:

- înțelegerea modului de elaborare a grilelor de concurs

- deprinderea tehnicilor de abordare și soluționare a grilelor de concurs

- studii de caz pe baza grilelor de concurs ale sesiunilor de admitere anterioare

- sprijinirea candidaților în consolidarea cunoștințelor teoretice

- simulare examene de admitere.

 

Programul urmarește sprijinirea candidaților in procesul de pregatire la toate materiile de concurs:

1. Drept civil - trainer Nicoleta Beatrice Irimiea

2. Drept procesual civil – trainer Mircea Dobre

3. Drept penal, partea generală și partea specială – trainer Emilian Stănișor

4. Drept procesual penal – trainer Florin Chiracu

5. Organizare judiciară – trainer Emilian Stănișor

6. Jurisprudența Curții Europene a Drepturilor Omului  – trainer Florin Chiracu

 Notă: Disciplinele de la punctele 5-6 sunt abordate în cea de-a 6-a săptămână de curs și numai pentru candidații pentru admiterea pe posturile vacante din Magistratură (juriști cu 5 ani vechime).Candidații pentru admiterea în Institutul Național al Magistraturii (auditori de justiție) vor fi pregătiți pe parcursul întregului curs la disciplinele de la punctele 1-4.

 

Cursul din decembrie 2011-februarie 2012 are in total 18 zile si se desfașoară  la sediul Euro Best Team, pe parcursul a trei zile pe saptamână, vineri, sâmbată si duminică, începând cu orele 9.00, conform urmatorului program:

- vineri - 3 sesiuni de curs a cate 2 ore,

- sambata - 2 sesiuni de curs a cate 2 ore,

- duminica - 2 sesiuni de curs a cate 2 ore*

*zilele de sambata, 28.01.2012, si duminica, 29.01.2012, vor avea cate 3 sesiuni de curs.

 

Zile de curs decembrie 2011-februarie 2012: 16, 17, 18 decembrie 2011, 13, 14, 15, 20, 21, 22 ianuarie, 3, 4, 5, 10, 11, 12 februarie 2012 - grupa in formare

 

Sunt invitati sa se inscrie absolvenți ai facultaților de drept precum și juriști din categoriile mentionate pe site-ul Institutului Național al Magistraturii -  foștii judecatori si procurori care si-au încetat activitatea din motive neimputabile, personalul de specialitate juridică prevazut de art. 87 alin. 1 din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, avocații, notarii, asistenții judiciari, consilierii juridici, personalul  de probațiune cu studii superioare juridice, ofiterii de poliție judiciara cu studii superioare juridice, grefierii cu studii superioare juridice, persoanele care au îndeplinit funcții de specialitate juridica în aparatul Parlamentului, Administratiei Prezidentiale, Guvernului, Curtii Constitutionale, Avocatului Poporului, Curții de Conturi sau al Consiliului Legislativ, din Institutul de Cercetări Juridice al Academiei Romane si Institutul Român pentru Drepturile Omului, cadrele didactice din învațământul juridic superior acreditat, precum si magistrații-asistenți de la Înalta Curte de Casație si Justiție, cu o vechime în specialitate de cel putin 5 ani, la data sustinerii testului grila, dacă îndeplinesc condițiile prevăzute la art. 14 alin. (2) si, dupa caz, la art. 32 din Legea nr. 303/2004.

 

Prezentare lectori:

 Emilian Stănișor este magistrat-procuror de carieră , cunoscut ca specialist in domeniul dreptului penal, criminologiei si penologiei, expert al Consiliului Europei și autor de studii de specialitate. Emilian Stanisor este doctor in drept și are o experiență de peste 20 de ani în învațămîntul universitar, în prezent fiind conferențiar la Universitatea din Bucuresti și Universitatea Andrei Șaguna din Constanța.

 Nicoleta Beatrice Irimiea, magistrat-procuror de cariera are grad profesional de Parchet de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie. Cea mai mare parte a activitatii de procuror a desfasurat-o la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie in cadrul Sectiei Judiciare ( cauze civile). Are o bogata experienta in drept civil, a participat in timpul carierei de magistrat la numeroase seminarii si conferinte de profil si este formator atestat in domeniul dreptului. Este inscrisa in tabloul avocatilor din Baroul Bucuresti.

 Florin Chiracu este magistrat-procuror de carieră si a deținut succesiv funcțiile de procuror si apoi procuror inspector la Parchetul de pe langa Curtea de apel Bucuresti. În perioada 1999-2001 a fost Prim-procuror al Parchetului de pe lânga Tribunalul Bucuresti. Florin a lucrat perioada 1996-1998, ca procuror-inspector financiar la Curtea de Conturi a Romaniei. In anul 2006 a fost  procuror si in cadrul Direcției Naționale Anticorupție. Este specialist in domeniul dreptului penal și procedurii penale și a fost invitat să susțină prezentări la numeroase conferințe și seminarii internaționale de profil. Este formator autorizat in domeniul dreptului si are o bogata experiență didactică în învățămintul superior juridic.

 Mircea Dobre este formator atestat în domeniul dreptului și are o bogată experiență didactică la Universitatea Bucuresti - Facultatea de drept si apoi în învățamântul universitar privat. Mircea a fost magistrat-judecator timp de 15 ani și a îndeplinit funcția de magistrat-asistent la Înalta Curte de Casație si Justiție. În prezent, este avocat pledant in cadrul Baroului Bucuresti, specialist în dreptul civil și procedură civilă și se bucură de o solidă reputație în lumea juridică.

 

Cei patru lectori sunt formatori acreditati. Au pregatit pana in prezent numerosi candidati pentru admiterea in Magistratura.

 

Pentru inscriere va rugam sa completati formularul de inscriere pe care il puteti gasi pe www.eurobestteam.ro si sa-l trimiteti la office@eurobestteam.ro

 

Plata se face pana la inceperea cursului, in contul Bancii Transilvania RO95BTRL04101202E64311XX, Agentia Centrul Civic Bucuresti sau la sediul nostru: str. Lt. Stefan Marinescu nr. 9, sector 6, Bucuresti

SC Euro Best Team SRL

RO95BTRL04101202E64311XX

Banca Transilvania, Agenţia Centrul Civic, Bucureşti.

Persoana de contact: Ioana-Letitia Badiu - 0722 173 590

http://www.eurobestteam.ro/

http://eurobestteam.blogspot.com/

Despre EURO BEST TEAM SRL

Euro Best Team este o companie infiinţată de consultanţi recunoscuţi în domeniul managementului de proiect, formare profesională, comunicare şi relaţii publice, şi furnizeză servicii de consultanţă privind accesarea fondurilor structurale şi training, organizând următoarele cursuri: Manager de Proiect, Formator de Formatori, Expert achiziţii publice, Manager resurse umane, Manager de mediu, Auditor de mediu, Auditor de calitate, Inspector de muncă, Relaţii publice si comunicare, Publicitate, Reporter radio, Reporter TV. Clienţii şi partenerii firmei sunt companii prestigioase cu capital românesc şi străin precum şi numeroase instituţii de stat. Mai multe informatii gasiţi pe site-ul nostru www.eurobestteam.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/euro-best-team/curs-intensiv-admitere-magistratura-16-decembrie-2011-12-februarie-2012-bucuresti