Curs Manager Proiect, fonduri europene 2014 -2020

BUCURESTI - 18 februarie 2014

Comunicat tip Administrativ / Management in Educatie / Cultura, Social, Cursuri

Live site

Inscrie-te la cursul Manager Proiect din data 26 martie 2014 si primesti gratuit cursul Expert Accesare Fonduri Structurale din data 1 martie 2014!

manageri

manageri

 De la proiect la realizare este un drum lung. 

Moliere

Euro Best Team va invita sa participati la cursul Manager Proiect, fonduri europene – strategia Europa 2014 – 2020, organizat la Bucuresti, in perioada 26 febr – 10 aprilie,  la sediul EBT.

Pentru a îndeplini obiectivele Strategiei Europa 2020 şi pe cele ale Acordului de Parteneriat, România a abordat 5 provocări în materie de dezvoltare socioeconomică: competitivitatea, oamenii şi societatea, infrastructura, resursele şi administraţia şi guvernarea.

Astfel, au aparut noutati in ceea ce priveste structura institutionala in gestionarea fondurilor, structura Programelor Operationale, alocarile financiare aferente si tipurile de proiecte finantabile.

Cursul de Manager de proiect – fonduri europene (2014 – 2020) isi propune o abordare practica si punctuala cu privire la activitatea de gestionare a unui proiect finantat din fonduri europene .

 OBIECTIVE:

- Scrierea si evaluarea activitatilor proiectului, element esential in gestionarea proiectului;

- Intocmirea graficului Gantt si estimarea bugetului;

- Cunoasterea procedurilor de achizitii publice necesare derularii proiectelor;

- Redactarea/Intocmirea documentelor specifice managementului de proiect – fonduri europene;

- Reguli de comunicare cu autoritatea responsabila.

Cursul Manager Proiect  se adreseaza tuturor celor care doresc sa urmeze un program intensiv pentru deprinderea tehnicilor si abilitatilor de elaborare si coordonare a proiectelor finantate din fonduri europene. Printre cursantii nostri se regasesc reprezentanti ai institutiilor publice locale si centrale, reprezentanti ai IMM-urilor, coordonatori si asistenti de proiecte, precum si persoane care doresc sa deruleze activitati specifice managementului de proiect, in procesul de accesare a Fondurilor Structurale.

Absolventii nostri ocupa in prezent pozitii de top in cadrul echipelor de experti evaluator, cereri de finantare, experti evaluare cereri de rambursare, experti solutionare contestatii, experti monitorizare activitati implementate.

Lectorii cursului sunt Elena Pavel si Gabriel Zaharia, traineri cu peste un deceniu de experienta in formare, in scriere de proiecte si activitati de consultanta in domeniul fondurilor structurale si de coeziune europene. Gabriel Zaharia va sustine si un modul de evaluare a proiectelor, modul care va ajuta cursantii sa inteleaga care sunt criteriile de notare si aprobare a cererilor de finantare. Cursantii vor beneficia de prezenta si experienta ambilor lectori la cursul Manager de Proiect Fonduri Structurale si de Coeziune Europene.

Pentru detalii va asteptam pe siteul nostru www.eurobestteam.ro

Despre EURO BEST TEAM SRL

Euro Best Team ofera servicii de training si consultanta in domeniul fondurilor structurale si a elaborat numeroase proiecte pentru companii nationale, multinationale, institutii publice, ong-uri. Printre clientii EBT se regasesc urmatoarele institutii: Guvernul Romaniei, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Ministerul Mediului, Padurilor si Apelor, Ministerul de Interne, Consiliul Concurentei si altele.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/euro-best-team/curs-manager-proiect-fonduri-europene-2014-2020