CURS S.E.A.P - Gratuit!

BUCURESTI - 5 decembrie 2013

Comunicat tip Administrativ / Management in Administratie Publica, Afaceri, HoReCa

Live site

Inscrie-te la cursul Expert Achizitii Publice si beneficiezi gratuit de cursul S.E.A.P!

Euro Best Team va invita sa participati la cursul S.E.A.P - Ofertanti, care va familiarizeaza cu utilizarea sistemului electronic de achizitii publice in cadrul licitatiilor organizate de administratiile publice locale sau de unitatile contractante din cadrul programelor structurale.

SEAP

SEAP

 Secretul unei afaceri e sa stii ceva ce nu mai stie nimeni 

Aristotle Onassis, magnat grec

Cursul Utilizarea Sistemului Electronic de Achizitii Publice se adreseaza operatorilor economici interesati sa depuna oferte in cadrul procedurilor de achizitie publica si sa participe la licitatiile electronice. Cursul este menit sa-i familiarizeze pe acestia cu instrumentele specifice de utilizare ale sistemului in vederea: identificarii oportunitatilor de licitatii din Sistemul Electronic de Achizitii Publice – S.E.A.P (identificare si abonare, studierea documentatiei de atribuire), implementarii si derularii procedurilor de achizitie publica prin mijloace on-line si offline (aprofundarea documentatiei de atribuire, intocmirea solicitarilor de clarificare si a dosarului de achizitie publica – documentatia de calificare, oferta tehnica si oferta financiara), monitorizarii proceselor de evaluare (elaborarea raspunsurilor la solicitarile de clarificare si intocmirea contestatiilor catre CNSC in acord cu prevederile legislatiei achizitiilor publice in vigoare la nivel national si european).

 Beneficii

      Inregistrarea in

SEAP

    si instalarea certificatului digitalConceperea si depunerea ofertei in functie de proceduraCunoasterea procedurilor pentru cerere de oferta/licitatie deschisa/licitatie restransaIntocmirea documentatiei de calificare si a propunerii tehnice in proceduri cu desfasurare electronicaParticiparea in cadrul licitatiilor electronicePublicarea produselor/serviciilor/lucrarilor in catalogul electronicIncarcarea documentelor de calificare si propunerii tehnice in SEAPInstalarea aplicatiei de criptare a ofertelor de pret

 Programa curs

    Prezentarea generala a Sistemului Electronic de Achizitii Publice - SEAPInregistrarea in sistem si instalarea certificatului digitalGestionarea contului e-licitatie: securizare, reinnoire certificatPrezentarea meniurilor principale: functionalitati, arhitectura sistemTipuri de proceduri de atribuire a contractelor de achizitie publica (on-line si offline)Inscrierea si participarea in licitatii utilizand procedurile de atribuire prin mijloace electroniceDefinirea catalogului propriu de produse/lucrari/serviciiIncarcarea/descarcarea documentelor pentru procedurile on-line si semnatura electronicaAnaliza documentatiei de atribuire si elaborarea solicitarilor/raspunsurilor de clarificareIntocmirea contestatiilorExercitii

Oferta: Cursul S.E.A.P este oferit gratuit celor care se inscriu la cursul Expert Achizitii Publice organizat in perioada 27 ianuarie – 7 februarie 2014.

Cursul de Achizitii Publice (EAP) se adreseaza persoanelor care doresc sa se perfectioneze in domeniu, celor implicati in procesele de elaborare a documentatiei de atribuire, precum si persoanelor implicate in ofertare, din cadrul companiilor si structurilor care participa la licitatii.

Euro Best Team a instruit pana acum peste 1500 de experti, iar numerosi absolventi se regasesc in acest moment in pozitii de top in cadrul companiilor, institutiilor, sau pe piata de consultanta a achizitiilor publice.

Cursul Expert Achizitii Publice este acreditat de Autoritatea Nationala pentru Calificari si ofera toate competentele necesare derularii activitatii de achizitii publice in cadrul departamentelor de licitatii publice. Cursul are caracter practic, astfel ca 85 % din continutul cursului este livrat prin aplicatii practice.

Lectorul cursului de S.E.A.P si E.A.P este Bogdan Puscas. Bogdan Puscas este trainer si consultant in domeniul achizitiilor publice cu o experienta de 15 ani in elaborare, evaluare, contractare, precum si in predarea cursurilor de achizitii publice, atat pentru autoritatile locale cat si pentru mediul privat. Bogdan Puscas a acumulat o bogata experienta in fucntia de director achizitii publice in Ministerul Educatiei si Cercetarii, iar in prezent ofera consultanta si expertiza companiilor din mediul privat din Romania atat din perspectiva ofertantilor economici, cat si din cea a autoritatilor contractante in vederea gestionarii eficiente si a implementarii cu succes a procedurilor de achizitie publica in acord cu prevederile legislatiei achizitiilor publice in vigoare la nivel national si european. Bogdan a contribuit la elaborarea Programului Anual al Achizitiilor Publice in cadrul MECTS si a coordonat implementarea procedurilor de achizitii publice cu o valoare totala estimata de peste 300 milioane lei, in numeroase proiecte europene. In cadrul Euro Best Team, Bogdan sustine cursul de Expert Achizitii Publice, precum si cursurile de utilizare SEAP, atat pentru Autoritati Contractante, cat si pentru ofertanti.

Pentru detalii privind inscrierea va asteptam pe siteul nostru www.eurobestteam.ro

 

Persoana de contact:

Madalina Nedelcu – 0726.615.538 – Director formare

madalina.nedelcu@eurobestteam.ro

 

Despre EURO BEST TEAM SRL

Euro Best Team ofera servicii de training si consultanta in domeniul fondurilor structurale si a elaborat numeroase proiecte pentru companii nationale, multinationale, institutii publice, ong-uri. Printre clientii EBT se regasesc urmatoarele institutii: Guvernul Romaniei, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Ministerul Mediului, Padurilor si Apelor, Ministerul de Interne, Consiliul Concurentei si altele.

Taguri: curs seapcurs eap