Cursul Actoria - Hobby si Oportunitate cu Anca Sigartau

BUCURESTI - 24 februarie 2014

Comunicat tip Administrativ / Management in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Cursuri

Live site

Euro Best Team va invita sa participati la cursul de Actoria - Hobby si Oportunitate , organizat in fiecare saptamana, in zilele de marti si joi, incepand cu orele 18.00, la sediul EBT din Bucuresti.

anca sigartau

anca sigartau

 Bucuria e un dar care sigur s-a nascut in Cer. 

Anca Sigartau

Cursul Actoria - Hobby si Oportunitate se adreseaza persoanelor care doresc sa desfasoare activitati placute dupa programul de lucru sau in timpul liber. Cursul este structurat pe doua module, incepatori si avansati si fiecare modul are o durata de trei luni.

Daca simtiti nevoia sa experimentati ceva nou, sa dati frau liber pasiunii, sa cunoasteti oameni noi, indrazniti si veniti la cursurile noastre de actorie .

Cursul Actoria - Hobby si Oportunitate nu isi propune sa va transforme in actori profesionisti, ci sa fie un atelier pentru dezvoltarea abilitatilor personale, un curs care sa conduca la cunoasterea de sine, un mod de a petrece timpul liber. Lectorii  nostri va vor ajuta sa va redescoperiti si sa experimentati magia transformarii personale. Fiecare trebuie sa-si traiasca povestea.

Actrita, Anca Sigartau vine la acest curs cu toata experienta si talentul care au consacrat-o pentru a impartasi celorlalti din bucuria de a fi actor, de a te juca si exprima liber. Pentru Anca, actoria nu este o meserie, este viata si bucurie:“Avantajul vietii este Bucuria. Acea bucurie neconditionata de bani, de succese de o secunda sau de cativa ani, acea bucurie care este dincolo de motive. Nu stii de ce, nu ai motiv, dar sufletul zboara. Unii spun ca dragostea face asta, ca atunci cand iubesti esti asa… Nu stiu daca este asa, stiu insa ca Bucuria e un dar care sigur s-a nascut in Cer.”(…)

Obiectivele cursului Actoria - Hobby si Oportunitate:

- Dezvoltare personala
- Cresterea increderii in sine
- Dezvoltarea abilitatilor de comunicare si relationare
- Capacitatea de constructie a unor relatii de tip social
- Intelegerea rolului jocului si a diferentei dintre joc si joaca
- Petrecerea timpului liber intr-un mod creativ si distractiv
- Socializare, cunoasterea de persoane care au acelasi hobby
- Reperarea si corectarea problemelor de dictie
- Imbunatatirea abilitatilor de prezentare si exprimare in public
- Dezvoltarea imaginatiei si capacitatii de improvizatie
- Posibilitate de testare a unei noi oportunitati de cariera

Cursul are o durata de patru ore pe saptamana si este sustinut de doi lectori: actrita Anca Sigartau si regizorul Andrei Costin.

Actrita Anca Sigartau va preda tehnici de actorie si improvizatie teatrala, iar regizorul Andrei Costin va pune in scena piese scurte de teatru si scenarii originale.

Tematica curs actorie cu Anca Sigartau:

- Improvizatie teatrala
- Tehnici de dictie
- Tehnici de respiratie
- Miscare si expresivitate corporala
- Exercitii de atentie si observare
- Jocuri de expresivitate colectiva si individuala
- Exercitii si jocuri de concentrare
- Exercitii si jocuri pentru dezvoltarea imaginatiei
- Exercitii de relaxare corporala si mentala
- Exercitii si jocuri de comunicare

Pentru detalii va asteptam pe siteul nostru www.eurobestteam.ro

Madalina nedelcu - director Formare /tel. 0726.615.538

Despre EURO BEST TEAM SRL

Euro Best Team ofera servicii de training si consultanta in domeniul fondurilor structurale si a elaborat numeroase proiecte pentru companii nationale, multinationale, institutii publice, ong-uri. Printre clientii EBT se regasesc urmatoarele institutii: Guvernul Romaniei, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Ministerul Mediului, Padurilor si Apelor, Ministerul de Interne, Consiliul Concurentei si altele.